Täällä me ollaan

Miniperheemme reissaa jälleen. 

Lähdimme tänään puolilta päivin junalla kohti Tamperetta. Junamatka meni viimeisten minuuttien väsymyskitinää lukuun ottamatta hyvin. Saimme matkaseuraksemme erään hyvin viehättävän pojan äiteineen sekä kolme-neljävuotiaan pojan, joka matkusti kuulemma ensimmäistä kertaa junalla. Hieman alkoi huvittaa, kun tajusin, etten osannut suorilta kädin edes laskea, kuinka monta kertaa M on matkannut junalla jonnekin.

Kävimme syömässä New York-ravintolassa, kun tajusimme että meillähän on sinne Cityshoppari-tarjous eikä Tampereen tarjouksia tule pahemmin käytettyä. Ruoka oli ihan maittavaa ja päätimme olevamme siinä määrin siististi pukeutuneita, ettemme toteuttaneet aiottua vaatteiden vaihto-operaatiota vaan lähdimme nopean hoitovarusteiden pakkaamisen jälkeen kohti juhlia.


Sitten tarkistimme, miten Tampereen julkinen liikenne toimii ja suuntasimme ystävämme tupari-läksiäis-pikkujouluihin. Istuimme iltaa, muistelimme menneitä, suunnittelimme tulevaa ja siemailimme (omalta osaltani alkoholittomia) juomia sivistyneesti ja söimme kaikenlaista pientä.

Suurinpiirtein ihmisten aikoihin palasimme hotellille, laitoimme vauvan nukkumaan. Huoneessa oli kylpyamme, jossa pehmitin kipeyneitä jalkojani. Kylvyn jälkeen oli mukava käpertyä pehmeään sänkyyn.

Aamulla nautiskelemme toivottavasti vielä valmiista aamiaispöydästä.


Hotelli näyttää kuvien perustella aika erikoiselta. Ja sitä se onkin, tosin mielestäni hyvällä tavalla. Kauhean vanha ja kulahtanut se ei ainakaan ole, sillä nykyisessä asussaan hotelli on avattu tämän vuoden toukokuussa.
Lupaan koettaa ottaa paljon kuvia ja raportoida reissun kulusta, kunhan kotiudumme.

Nauttikaahan lopusta viikonlopusta!

Kuvat Scandic Tampere Station:in sivuilta.
 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *