Tuunatut ”buutsit”

Tilasin H&M:ltä bootsit kesällä. Ajattelin niiden sopivan hyvin syksyn ja kevään märkiin, mutta lumettomiin keleihin. Jo lähes kuukausi sitten Ikeassa kopistellessani toisesta kengästä oli irronnut koristeketju. Nahkaremmin putoamisen huomasin, mutta ketjua en jaksanut lähteä etsiskelemään vauvan kanssa. (Kummallakaan ei olisi enää siinä vaiheessa reissua riittänyt hermo kierrellä pitkin poikin varaston käytäviä.)

Halusin bootsini käyttöön tämän viikonlopun Tampereen reissulle ja pohdin, miten tilanteessa etenisin.
Ketju ja remmit kun ovat kyseisten kenkien sielu ja ominaispiirre; Ilman niitä kengät ovat vain tylsät tekonahkanilkkurit. Sitten muistin, että minullahan on KappAhlin mallikisasta saamani korruptiokaulakoru. 


Purin korun osiin, korvasin puutuvan koristeketjun kaulakorun ketjuosalla ja kiinnittelin korussa olleet riipukset sinne tänne molempiin kenkiin. Lopputulos on mielestäni yllättävän onnistunut; Eipä kellään ole ainakaan ihan samanlaisia kenkiä. Koko operaatioon tarvittiin vain viitisentoista minuuttia aikaa, kahdet pihdit ja rutkasti tihrustamista ja ähinää.

Mitäs tykkäätte?

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Tuunatut ”buutsit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *