Viimeinkin

Paljon on vettä virrannut Keravanjoen vanhan kivisillan alitse sen jälkeen kun viimeksi mainitsin uudesta talvitakista. Nyt siitä on viimein kuvallista todistusaineistoakin.

Tuosta hupusta käytiin jo kova kinaaminen. Ei saatu vieläkään selvyyttä siitä onko se enemmän punahilkkamainen, jedimestarihuppu vai viekö se ajatukset Tarun sormusten herrasta maailmaan.

Takissa ei ole paksua vuoriosaa, mutta se riittää varmasti lämmittämään tällaisen luonnostaan alati ylilämmitetyn naisen. Lisäksi materiaali on aivan ihanan tuntuinen. Takin villapitoisuus lähentelee kahdeksaakymmentä prosenttia. Aiempi villakangastakkini oli hyvä, muttei läheskään näin villava.

Pidän myös takin piilonapeista ja siitä, että vyötärön voi itse säätää vyöllä suhteessa kapeammaksi kuin mitä takin muu koko antaisi olettaa. Näin takin saa istumaan rintavalle, lanteikkaalle ja isotakamuksiselle, mutta pienivyötäröiselle hyvin.

Takki: Ellos / Kengät, sukkahousut ja sukat: H&M / Mekko: Prisma
 Laukku: Lehden kylkiäinen / Sormikkaat: Lindex / Kaulahuivi: Fida Kerava

 

5 kommenttia artikkeliin “Viimeinkin

  1. Hei!

    Takkisi on tosi upea (varsinkin tuo huppu!), ja olen itsekin nyt nettisurffailun ja ikkunashoppailun jälkeen päätymässä saman takin ostoon. Blogisi ei varmaan ole tätä tarkoitusta varten mutta olisin kysellyt, miten itse koit takin kokomitoituksen. Ellosen sivuilla takin kuvauksen alla olevaan kommenttilootaan näkyy joku kirjoittaneen, että takki oli sopiva kun sen tilasi kokoa isompana kuin normaalisti käyttämänsä vaatekoon. Miten itse koit asian?

    Tattista jo etukäteen jos viitsit tähän vastata! 🙂

  2. Moikka!

    Käytän normaalisti kokoa 42 tai 44. Takista tilasin koon 44, koska ajattelin, että sen alle pitää kovimmilla pakkasilla mahtua neule tms. ylimääräinen vaatekerros. Lisäksi mietin, että saahan takkia säädettyä vyöllä istuvammaksi.

    Koossa 44 takki on juuri sopiva eikä sinne mahdu hirveästi ekstraa alle. Joten jos käyttää vaikkapa kokoa 36, mutta silloin tällöin, joissain vaatteissa kokoa 38, kannattanee tässä tapauksessa tosiaan tilata se 38. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *