Costo on suloinen

Kotiutin Tukholman risteilyltä kauan himoitsemani Coston lippalakin.
En ole nähnyt kellään harmaa-mustalla ja kimaltavalla värityksellä varustettua vastaavaa hattua,
joten olin löydöstäni erityisen mielissäni.
Osaan jo nyt sanoa, että hatun käyttöaste tulee olemaan kova.
En silti aio muuttaa Punavuoreen tai ryhtyä Flow-festivaalien vakiokävijäksi.

Tänään olisi ohjelmassa kevään ensimmäinen partiokokous ja lippukunnan hallitus. Lippukunnassa vallineen ihmissuhdehässäkkäkriisin takia joulutauko katkesi ikävissä ja stressaavissa merkeissä. Oman ryhmän kanssa on kuitenkin mukavaa päästä touhuamaan. Pääsemme nauttimaan kovalla vaivalla hankituista joulukalenterirahoista ryhmän uuden, ikioman majoitteen ihmettelemisen merkeissä.

Kävimme M:n kanssa kurkkaamassa, millaista toimintaa Keravan seurakunnan järjestämässä torstaiaamun perhekahvilassa on. Ihan mukavalta vaikutti sekin ja saattaa löytää paikkansa meidän viikkojärjestyksestämme ainakin niillä viikoilla, joina emme ehdi MLL:n perhekahvilaan perjantaisin.

Muutamana viime yönä on herätty yhdestä kolmeen kertaa aikaisempien 9-12 heräämisen sijaan; Jonkilaista vaikutusta M:n siirtämisellä nukkumaan omaan huoneeseensa on tainnut olla. Tavoitteena olisi päästä tammikuun aikana kokonaan eroon yösyötöistä, katsotaan miten käy.

Kimaltavaa loppuviikkoa kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *