Littlephant + Lindex JEE

Ennen reissukuulumisia vielä hieman lastenvaateasiaa:
Ihana ja suosittu Littlephant-mallisto palaa uusien tuotteiden voimin Lindexin hyllyille.
Malliston kaikki vaatteet on valmistettu ekologisesta puuvillasta. Kokoja on saatavilla valitettavasti edelleen vain kokoon 86 asti, mikä on mielestäni huutava vääryys. Miksei tällaisia ihania, lapsekkaita vaatteita muka saisi käyttää enää kun lapsi täyttää 1,5-2 vuotta?

Ajattelin työntää oman lusikkani tähän soppaan ja kerätä teille nähtäväksi muutamia omia suosikkejani
niin vaatekappaleiden kuin tyylillisten seikkojenkin osalta.
(Aikaisemmin Littlephant-raportointia on nähty muun muassa Oi mutsi mutsin ja Mami Go Go:n tonteilla.)

Malliston ilmestymisajankohdasta liikkeisiin ja verkkokauppaan liikkuu monenlaista tietoa. Lindexin virallisessa tiedotteessa puhutaan huhtikuusta, mutta monessa muussa paikassa kuten blogeissa puhutaan viikosta 12. En ole yhtään sen viisaampi kuin tekään, mitä tarkkaan ajankohtaan tulee,
joten jos näitä ihanuuksia haluaa itselleen eiku siis lapselleen (köh köh) oikein kovasti,
kannattaa pitää silmät auki ja olla nopea.

Kuvituksissa näkyy tällä kierroksella monen monta uutta Littlephantin ystävää.

Olemme käyttäneet Littlephantin leikkisimpiä ja lapsellisimpia puolia, sekä lisänneet hahmoja tähän mallistoon. Hauskat kuvat innostavat lasta ja he löytävät kuvituksista muun muassa
leikkisiä koiria, kissoja sekä kirahviperheen”, Camilla Lundsten kertoo.

Lisää tietoja ja kuvia löytyy Lindexin newsroomista.
Jos Littlephant on vienyt sydämesi täysin, kannattaa tutustua myös
tämän ihmeellisen pikkunorsun virallisiin kotisivuihin

Kaikki kuvat on kaivettu niin ikään Lindexin sivuilta.
Minua ei valitettavasti ole kutsuttu mihinkään päheisiin uutuusmallistojen esittelytilaisuuksiin.
Kutsuja odotellessa…

(PS. Jos kirjoitan ihan sekavia, vetoan siihen että olen edelleen ihan kamalan flunssainen.)
 

 

14 kommenttia artikkeliin “Littlephant + Lindex JEE

 1. Komppaan. Kauhistuneena katselin lastenvaatekauppoja joiden ”isojen poikien” puoli on täynnä salamamäkkviiniä ja muita kamaluuksia. Mua ei niin ne harmaat ja mustat vaatteet haittaa, pidän niistä siinä missä värillisistäkin, mutta miksi se vaatevalikoima on sitten niin rumaa?

 2. Se isojen tyttöjen puoli on vielä kamalampaa… Kirjoitin ahdinnostani tuossa taannoin, teilläkin varmaan tämä ahdistus tulee aikaisessa vaiheessa, eikös Pädekin ole iso? Kain on niin pitkä, että siirtyi 92-vaatteisiin jo ennen Silja synttäreitä, harmittaa kun kaikki vaatteet on niin rumia. Sit pitää tilata netistä jotain superkalliita merkkijuttuja :'(

 3. Onni on ilmeisesti… lyhyt vauva. 
  Kannatti ottaa 164 cm ”pitkä” mies. 😀

  No asiaan: Kyllähän joiltain valmistajilta löytyy kivoja vaatteita isommissakin koissa, mutta hyihyihyihyi noita DisneyPixar-kakkoja. Seuraavaksi ajattelin kirjoitella isompien kokojen puitteissa Nosh Organicsista.
  Käykää ihmeessä kurkkaamassa ko. kaupan Alekori jo nyt!

 4. Kannattaa ottaa itse yhteyttä Lindexiin… Ei ne yleensä tarjoile meille ei niin tunnetuille bloggareille mitään… 😉 Keskittyvät vaan niihin jo tunnettuihin. Luultavasti kysyessä kutsu tulee… Ja ehkä tulevaisuudessa se kutsu tulee kysymättäkin. Tämän itse olen oppinut viime aikoina. Tietyt blogit vievät kaiken huomion, pitää vaan tehdä itsestäänkin tunnettu firmojen keskuudessa.

  Kaikesta huolimatta rehellinen pitää mielestäni aina olla. Niistäkin tavaroista joita olet saanut kokeiluun. Turha hehkuttaa arvosteluissa, jos itse ei oikeasti tykkää. Joskus tälläinen läpikuultaa tunnetuista blogeista läpi.

  Sinä selvästikin olet tosi innostunut noista Lindexin tuotteista, ei muuta kuin yhteyttä heihin! 🙂

 5. Juu, Pädellä on nyt käytössä 74cm, eli siinä mielessä menee nyt ehkä aika ”oikeaa kokoa”, mutta pituudesta ne vaatteet ottaa ekana kiinni, eli bodyista loppuu pituus ja samoten kokohaalareista yms. Ensiaskelkengät jotka meillä on lainassa, on jo pienet, kun kengänkoko alkaa olla luokkaa 19-20. Oonkin sanonut että tuo lapsi menee musta ohi ennenkun täyttää kolme (mä oon 175cm).

 6. JonnaH.: Tuo on varmasti ihan totta, että pitäisi vaan ottaa itse yhteyttä.
  Minusta olisi jotenkin tosi kummallista kirjoittaa hekumalliseen sävyyn jostain jutusta, joka ei edes oikeasti innostaisi itseäni. Olen ehkä siinä suhteessa melko perusrehellinen.

  Amma: M täyttää vuoden parin viikon päästä ja tälle alkaa nyt koko 74 olla hieman pienehkö. 😀

 7. Niin ne kaikki kasvaa tavallaan ja menee omaa käyrää, eikä saa vertailla keskenään ja muuta lässynlässynläätä. Tosiasia vain mielestäni on, että pakkohan noita lapsia on keskenään vertailla, kun ei ne oikein apinan- tai seepranpoikasiinkaan ole vertailukelpoisia 😀 Pätkän serkkutyttö käytti vielä kaksvuotiaana 86cm vaatteita, nyt 2,5v on siirtynyt jo 92cm:n.

 8. Hei!

  Minustakin on suuri vääryys, miksei näitä ihania väriläiskiä voisi tehdä myös 98cm asti. Meillä Lindexin housuissa, erityisesti legginseissä täytyy olla jopa 104cm käytössä 2v 2kk tytöllä, koska neitokaisen sääret näköjään on venähtäneet missin mittoihin ja mallit hieman vaihtelee housukohtaisesti. Onneksi sentään kesävauva pötköttelee masussa, joten saa jotain ihanaa elephantia ostaa toiselle tytölle jemmaan 🙂

  BTW, tämä blogi on mainio 🙂

 9. Amma: Mieheni on neuvolakorttiemme perusteella ollut parhaimmillaan 20cm minua jäljessä pituuskasvussa samassa kuussa tehdyn mittauksien perusteella, jo ennen kouluikää. Ja meillähän on huikea viikko ikäeroa. 
  Eli jos M kasvaa yhtä maltillisesti, näitä ”vauvakokoja” käytetään sinne 2v pintaan!

  *Hanna-Mari: Eri valmistajien ja eri mallisten vaatteiden välillä on huimasti eroja mitä kokoihin tulee.
  Meillä pojalla kiristävät vaatteet vartalon pituusmitasta ja hihat jäävär lyhyeksi kun taas housuissa voisi käyttää yhtä kokoa pienempiä kuin yläosissa. Lyhytjalkaisten sukua selvästi.
  Jos meille tulee toinen lapsi, osansa siinä on varmasti lastenvaatteiden ihana maailma. 😉

  HelenaK: Ostin kanssa meidän tulevalle taaperolle nuo samat uimahousut. Punnitsin pitkään noiden ja niiden punasävyisten välillä. Tosi näppärä idea, että vyötäröosan lisäksi myös reisien kohdalla on kiristyssysteemit. Osalla lapsista on niin kapeat jalat toisiin verrattuna että ns. uimavaippaominaisuudet toimivat paremmin, kun jalka-aukot eivät jää väljiksi. Huomasin aikanaan myös postauksesi aiheesta ja piti kommentoidakin, mutta sitten vauva vei kaiketi huomion ja asia jäi. 

  Nyt uudelle Littlephant-kierrokselle siis innolla mukaan. Minä ainakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *