Söpöä sunnuntaita

Tänään siivoamme asunnon perusteellisesti. Valokuvakehysten, sisäikkunoiden karmien ja kaapinpäällisten pölyt saavat kyytiä. Kaappien pohjatkin imuroidaan. L on touhunnut keittiössä koko aamun. On syntynyt salaattia, suolaisia piirakoita ja juustokakkua. M on vanhemmillani leikkimässä ja ulkoilemassa, joten sotkua ei ole syntynyt samaa tahtia kuin sitä on siivottu. Illaksi on vielä ohjelmassa silitystalkoot ja koristelua. Sitten kaikki alkaakin olla valmista huomisen odotettuja vieraita ja keväaurinkoa varten.

Puhtaan ja kauniin kodin sekä vaihdettujen lakanoiden kunniaksi kuvituksena on kevätherkkuja Ellokselta. Jos tilaa ja tarvetta olisi, voisin ottaa nuo kaikki. Aika nami nam kyllä.

Ihanaa sunnuntaita!

 

4 kommenttia artikkeliin “Söpöä sunnuntaita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *