Tuuletus

Nämä vanhemmat suuntaavat vauvauinnin jälkeen ”treffeille” eli ulos syömään ja elokuviin.

Vauva on ollut jonkin flunssanpoikasen vuoksi kärttyinen ja nukkunut levottomasti muutaman päivän (ja yön) ajan, vaikkei olekaan ollut kunnolla kuumeessa tai kipeänä. Olemme arponeet, onko kyse edes mistään pöpöstä vai vaikuttaako kävelyn oppiminen tai mahdolliset tulevat hampaat taas yleisvireeseen.
Niin tai näin, tekee ihan hyvää päästä edes muutamaksi tunniksi tuulettumaan ihan kahden kesken.

Saamme käytettyä joululahjaksi saamamme elokuvaliput ja niihin sisältyneen lastenhoitolupauksen tässä samalla. M palaa kotiin sitten myöhään illalla, että saa heräillä taas yön vanhempiensa iloksi. Minun ei sentään pitäisi nukahtaa kesken elokuvan, sillä sain otettua lyhyet päivätorkut tänään.

Nauttikaa lauantai-illasta!
Minä ainakin aion nauttia.

 

3 kommenttia artikkeliin “Tuuletus

  1. Kiitoksia!
    Hopeareunus sairastelupilvessä voisi olla vaikka se, ettei tee mieli edes lähteä pois kotoa tekemään mitään kivaa, kun on ihan kanveesissa -> Saa ehkä kirjoiteltua?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *