Perjantain ghettoterkut

Olenko se vain minä vai onko M:n asuissa ajoittain tietynlaista ghettotunnelmaa?
Tennarit, löysä farkkupaita, pipo, collegehousut…

Ja sulavasti sukeltaen ghettoasusta viikonlopun suunnitelmiin:
Kunnianhimoisena tavoitteenani olisi ehtiä kolmena peräkkäisenä päivänä crossaamaan ja hyödyntämään alkuviikon juhlinnassa ja ravintolareissussa syötyjä vararasvoja. Jos sen lisäksi ehtisi käydä uimassa, saunomassa ja stressata verojen laskemisesta. Mieli tekisi karata mökille, mutta sekä vähiin jäänyt liikuntasaldo että viikonloppuna suoritettava muuttourakka pitävät auton pihassa ja koko perheen kiireisenä.

Toivottavasti ehditte ulkoilla ja nauttia kevätsäästä! Keravalle oli ainakin luvattu jopa + 20 astetta täksi viikonlopuksi. Saapa nähdä, mikä on todellisuus. Satoi tai paistoi, letkeää viikonloppua kaikille!

Ghettonorpat

 

5 kommenttia artikkeliin “Perjantain ghettoterkut

  1. MollaMaija: Huh ei onneksi sekä blogi- että tosimuuttoa ole samaan aikaan työn alla! Mutta blogin muuttoa varten  paljon teksti- ja kuvatiedostoja täytyy siirtää, koodailla jonkin verran ja laittaa bannerit, sivupalkit yms. kuntoon. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *