Littlephantin ystäville hyviä uutisia

Lindexin ja Camilla Lundstenin suunnitteleman Littlephantin yhteinen taival jatkuu.
Uuden yhteistyömalliston vaatteista osa on saatavilla koossa 56-86 kuten aiemmilla kerroilla. Mutta tällä kertaa kokoja 86-116 halajavat saavat lisäksi omat vaatteensa.

On hienoa, että ketju on reagoinut nopeasti runsain mitoin saapuneisiin asiakkaiden toiveisiin suurempienkin kokojen huomioimisesta. Jos siis pidät Littlephantista tai ylipäätään hauskoista ja värikkäistä lastenvaatteista ja olet kaivannut iloisia kuoseja myös isompien lasten vaatteisiin, kannattaa suunnata Lindexiin.

Uuden Littlephant-malliston lupaillaan tulevan myyntiin kesäkuun alussa. Eli ihan lähipäivinä, iik! Jos haluat laajemman kurkistuksen mallistoon, keräämieni omien suosikkieni lisäksi, kuvia sekä hinta-, koko- ja saatavuustietoja löytyy täältä.

Asiasta uutisoitiin ensimmäisenä (ainakin niin että minä sen huomasin)
Oi mutsi mutsin tontilla.

11 kommenttia artikkeliin “Littlephantin ystäville hyviä uutisia

  • Minäkin! Soitin tänään jopa Keravan Lindexille ja kysyin, onko heillä jo Littlephanttia hyllyssä. Myyjä varmaan ajatteli, että taas siellä on joku hullu lastenvaatteidenhamstraajamutsi ja …ehkä oli oikeassa. 😀

 1. Uuh, ihhana!! Ihan huippua, pikkasen kuules ärsytti, että se mäykkyhaalari, jonka ostin muka reilussa koossa 80, on päälle just sopiva just nyt ja kelit on tämmöset että heppu viilettää vaippasillaan, kun vaatteille on liian kuuma. Ärh. No, onneksi mäykkysiä löytyy vielä uudesta mallistostakin, jospa sattuisi sieltä löytymään sitä isointa kokoa. Ja jos ei, niin suosiolla sirkuskamppeita sitten isommista koista (öö, miten koko taipuu?!).

  • Meillähän on ostettuna kaikki kesävaatteet koossa 86 ja Kuutti käyttää edelleen kokoa 80. Ööh, noi wifebeater-topitkin on tunika-/mekkopituisia ja shortsit putoaa jalasta. Ja poika hikoilee pitkissä leggingseissä. Mitähän me tehdään noilla mikroshortseilla lokakuussa, kun ne ehkä mahtuu päälle? 😀

   • Ei ollu meidän lähi-Lindexillä kun muutamaa hassua vaatetta tässä vaiheessa, joten hyllyyn jäi. Ja kun kesävaatteita nyt kaipailen, niin ne ei ihan siihen muovaudu.. Seuraavaa kokoa ehkä, mutta ei ne siellä kaupassa niin kovasti sytyttäneet, vielä ainakaan. Katotaan kun oon muutaman kerran niitä käyny hiplaileen ja kun sopivat koot on loppu, niin sitten iskee hulluus, että NYT PITÄÄ SAADA!! 😀

    • Ajattelin itse hankkia ne salmiakkileggingsit mustina ja punaisina 92 ja 98 koossa ja jättää sitten muut vaatteet vielä hautumaan… Niiden rantautumista Keravalle odottaessa.

 2. Kiitos valistuksesta, tämä oli mennyt minulta ihan ohi! (Mikä on tietenkin ihan kamalaa 😛 ) Mutta en saata taaskaan hillitä itseäni, lähden ostoksille 🙂

  • Minä kävin eilen Lindexissä ja siellä ei ollut vielä noita kaikkia haluamani saatavilla niin en ottanut mitään. Soitin tänään hätäpäissäni Keravan Lindexille, kun en jaksanut käydä peräkkäisinä päivinä kyyläämässä ja kysyin, onko heillä jo uusi erä Littlephanttia hyllyssä. Myyjä varmaan ajatteli, että taas siellä on joku hullu lastenvaatteidenhamstraajamutsi… Kaipa olikin.

  • Kyllä mua niin harmitti, kun heräsin ensimmäiseen Littlephantin aaltoon liian myöhään niin nyt levitän ilosanomaa niin ettei kukaan jäisi ilman. Tai jotain sinne päin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *