Perjantain poiminnat sisustussyksyyn

Aijai, nyt se on sanottu ääneen. Sieltä se syksy joskus tulee.

Mutta antaa tulla vaan, tuohan se mukanaan ainakin syntymäpäiväjuhlat ja uusia tuulia, olkoonkin että lapsen päiväkodin aloitus ja omien opiskelujen jatkaminen saavat mahan möyrimään ja pään särkemään jännityksestä.

Täytyi siis koettaa ajatella syksystä myös pinnallisia, materialistisia ja ennen kaikkea kevyellä tavalla kauniita ajatuksia. Sisustusjutut sopivat tarkoitukseen mainiosti, joten käänsin aivot onnellisuusvaihteelle ja siirryin valitsemaan sisustussuosikkejani H&M HOME:lta ja Ellokselta.

Ylemmän kollaasin kaikki tavarat ovat H&M:n valikoimista. Pääkalloja ja romantiikalla höystettyjä goottivaikutteita – eihän sisäinen (teini)goottini voi olla tykkäämättä! Todettakoon sivuhuomautuksena että pääkallotyynyjen harhauttaman luin tuosta alimmaisesta tyynystä ”Brain moussant”.

Alemmassa kuvassa on monia sellaisia asioita, joita hankkisin ehdottomasti, jos käytössäni olisi vähänkin enemmän neliöitä. Metallikoriin rullaisin viltit säilöön tai käyttäisin sitä pyyhekorina vaikkapa kodinhoitohuoneessa. Pöytälamppu pääsisi työhuoneeseen ja tyynyt ripottelisin pitkin asuntoa. Tarjotinpöytä pääsisi ulkokuistille, jonne voisin kantaa tarjottimella teekupin lisäksi kirjan ja pientä naposteltavaa. (Ja nämä kaikki ovat siis Ellokselta.)

Oletteko jo kääntäneet katseenne syksyn työ- tai opiskeluasioihin (taikka muoti- tai sisustuskuvioihin) vai lykkäättekö syksyn ajattelemist (millään tasolla) mahdollisimman pitkään?

 

2 kommenttia artikkeliin “Perjantain poiminnat sisustussyksyyn

  1. Vihdoinkin joku mainitsi syksyn! Mä ainakin odotan koska meidän vauvan pitäs ulkoistautua mahasta syyskuun loppupuolella 😀

    • Syyskuun loppupuoli on hyvä aika syntyä! 😉
      Ja uskon että tunnelmat ovat odottavat, varsinkin kun viimeiset odotuskuukaudet osuvat yksiin usein kuumimpiem kesäkuukausien kanssa. Mahdollisimman rentoa ja mukavaa loppuodotusta joka – helteistä huolimatta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *