Pika-arvonta: Hupia koko perheelle tai kaveriporukalle

Yhteistyössä: Muksu & Snadi Stadi

Postiluukusta kolahti kirjekuori, josta paljastui vapaalippuja Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevaan Snadi Stadiin. Ajattelin että lukijoista saattaisi löytyä innokkaita vanhempia lapsineen testaamaan, miltä uutuudenkarhea hupipuisto vaikuttaa, joten:

Arvon tämän päivän aikana kommenttinsa jättäneiden kesken kolme kahden lipun pakettia. Lipulla saa rajattoman leikkiajan samalle päivälle. Aikuiset pääsevät puistoon ilmaiseksi, joten lähteä voi useamman oman perheen lapsen ja aikuisen voimin
– tai kutsua mukaan kaverin lapsensa kanssa. Tarkistakaa kuitenkin ensin, että kalenteristanne löytyy sopiva päivä vierailulle sillä liput ovat voimassa vain 28.6 asti.

Mutta mikä ihmeen Snadi Stadi?

Melkoisen iso, tarkemmin sanottuna kolmen tuhannen neliön kokoinen hupipuisto tarjoaa sisätiloissa monenlaista ohjelmaa eri ikäisille ja kokoisille. Siis kolmen tuhannen neliön – huh huh! Siinä riittäisi meidän tuhoajataaperollemmekin mellastuskenttää niin että illalla maistuisi uni paremmin kuin 58 neliön kolmiossa riehumisen jäljiltä!

Hupipuistosta löytyy oma seikkailupuistoalue neljävuotiaille ja isojen seikkailualue sitä vanhemmille. Seikkailupuistoissa edetään kiiveten, ryömien, väistellen, hyppien tai laskemalla liukumäkiä. Alueelta löytyy myös ihan pienimpien oma leikkipaikka. (Jos eri ikäisten sisarusten valvominen mietityttää, on nuorempien lapsien mahdollista leikkiä isossa seikkailupuistossa vanhempien tai valvojan kanssa yhdessä.)

Puistossa ovat toki myös lasten klassiset suosikit eli trampoliinit, pomppulinna ja pallomeri. Varsinkin talviaikaan ja muutenkin huonojen kelien sattuessa kohdalle hauskalta kuulostaa jättimäinen hiekkalaatikko, jossa järjestetään ajoittain muun muassa aarteenetsintää.

Hupipuistossa isommat lapset voivat kokeilla uusia liikuntamuotoja ja purkaa energiaa myös katulajien parissa. ”Street-alueen” lajitarjonta vaihtelee kausittain ja tarjolla on muun muassa parkouria, katukoripalloa, street dancea ja skeittausta. Kaikki välineet löytyvät paikan päältä.

Liikennepuistossa ajellaan polkuautoilla. Pienikokoisessa kaupunkiympäristössä voi opetella yhdessä lapsen kanssa liikennekäyttäytymistä ja -sääntöjä leikinomaisesti. Liikennepuistosta on rajattu oma alue myös perheen pienimmille ja tälle alueelle on varattu
pienemmille autoilijoille sopivat autot.

Jos kaiken kiipeilyn ja touhuamisen lomassa haluaa hengähtää, voi istahtaa minielokuvateatteriin, jossa esitetään päivittäin koko perheen lyhytelokuvia. Sisään saa tulla ja ulos mennä kun siltä tuntuu. Energiaa voi tankata erillisellä puistoalueella nauttien kahvilasta kerättyjä suolaisia välipaloja tai herkkuja. Piknikalueella voi köllötellä peitolla tai pelailla puistopelejä, minimölkkyä ja petanqueta.

Hupipuiston tapahtuma-alueella on ohjattua toimintaa päivittäin ja viikonloppuisin lavalle nousee lapsille tuttuja esiintyjiä. Snadi Stadin tiloissa toimii myös erilaisia kerhoja kuten Muksu-klubi, joka on vanhempien ja lasten yhteinen, ohjattu aamupäiväkerho, harrastekerhoja (liikunta, taide ja draama) sekä iltapäiväkerhoja.

Snadi Stadi sijaitsee Ruoholahden kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa. Paikalle pääsee siis helposti myös julkisilla kulkuvälineillä. Hupipuisto on avoinna joka päivä kello 10.00-20.00. (Kauppakeskuksen ollessa suljettuna sisäänkäynti Porkkalankadun puolelta).

Lisätietoa ohjelmista, leikkisäännöistä, hinnastosta ja palveluista löydät osoitteesta snadistadi.fi. Kuvat ovat Snadi Stadin Facebook-sivulta

Arvonta sulkeutuu kello 23.50. Otan yhteyttä sähköpostitse, joten muistattehan liittää kommenttiin sähköpostiosoitteen. Laitan liput huomenna postiin, joten kyselen postiosoitetta sähköpostilla heti arvonnan sulkeuduttua. Olen tulossa huomenna (tiistai 11.6) Helsinkiin, joten jos satut liikkumaan Helsingin keskustassa, voin luovuttaa liput myös ihan kasvotusten.

Arvonta on päättynyt, voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti!

Vapaaliput on saatu Muksulta & Snadi Stadilta 

17 kommenttia artikkeliin “Pika-arvonta: Hupia koko perheelle tai kaveriporukalle

      • Hitsi vieköön tosiaan!
        En mitenkään kiusallani tehnyt arvonnasta näin pikaista vaan tosiaan siksi että lippujen voittajille jäisi – lippujen postitusajan huomioidenkin, mahdollisimman monta kesäpäivää valittavaksi vierailulle ennen tuota minusta riippumatonta lippujen vanhenemisajankohtaa (28.6). Seuraavassa arvonnassa sitten parempi ajoitus. Ja pidempi arvonta-aika, sen lupaan! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *