Puutarhan kosto & turboluomi muistuttaa

Palattuamme reissusta ajelimme eilen hoitamaan velvollisuuksiamme eli kasvien lomavahtina toimimista. Kastelimme piha- ja sisäkukkia. Huomasin pionien olevan aukeamaisillaan ja päätin virittää äidin ohjeen mukaisesti vielä nuorelle ja hennolle pionille pätkän tukiverkkoa.

Lähes saman tien kun lopetin puutarhahommat ja siirryin sisätiloihin käsivarsiani ja kämmeniäni alkoi kutittaa. Käsiin ilmestyi näppylöitä ja sormet turposivat kummallisesti. Tänään käsien paukamat ovat laskeneet, mutta nenä on tukossa, henki kulkee tavallista huonommin ja toisen silmän yläluomi on turvonnut valtaisaksi. On muuten mukavaa, kun toisella silmällä ei näe kunnolla ja jokainen (sen puoleisen) silmän räpäyttäminen sattuu.

Tässäpä yksi syy (lisää) haluta isona japanilaistyylinen kivipuutarha.

Täältä Tukholmapostauksien ja sangen perusteellisen tomutus- ja siivouspäivän lomasta huikkailen varsinkin uusille lukijoille lopuksi vielä muistutuksen: Jos haluat pysyä ajan tasalla blogin juttujen, arvontojen ja kaiken muun mahdollisen höpinän suhteen, kannattaa tykätä blogista Facebookissa ja klikkailla blogi seurantaan Blogilistalta tai Bloglovinista. Näin saat ilmoituksen aina kun blogi on päivittynyt. Facebookista löytyy postauslinkkien sellaisia kuvia ja kuulumisia, jotka eivät koskaan päädy blogiin asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *