Kaaosteoria

Vietä verrattain mukavat illan viimeiset tunnit aviomiehesi kanssa. Mene avaamaan parvekkeen laseja saadaksesi raitista ja viileää ilmaa makuuhuoneeseen.

Parvekelasit pitävät outoa meteliä. Pyydät miehen kurkkamaan tilannetta. Lasit meinaavat pudota kiskoiltaan ja hajota kertarysäyksellä. Korjaatte lasien avausmekanismia kello kahteen asti ja seuraavana päivänäkin vielä monta tuntia.

Viikkosiivouksen aloittaminen myöhästyy lasisotkun takia. Asunnossa pyörii hillitön määrä pölykoiria. Kohta pitäisi lähteä kylään.

Koska asunto on lian vallassa, ei aiottuja sisustuskuvia tee yhtään mieli ottaa blogiin. Tietokoneen kuvakirjasto on uudelle kannettavalle siirtymisen jäljiltä aivan sekaisin, joten vanhojakaan kuvia ei voi käyttää.

Että sellainen yö ja aamu täällä. Miten siellä?
Kaaosta vai suunnitelmien mukaan sujuneita hommia?

 

8 kommenttia artikkeliin “Kaaosteoria

 1. Ystävien häihin lähdössä, jotka onneksi alkavat vasta viideltä. Mies oli eilen poikien illassa, kun eivät ole saaneet polttareita pidettyä. Kävin sen kiskomassa kahdeltatoista ylös sängystä ja vähän kuulostaa, että meni tuonne pojan kanssa yhdessä päikkäreille. Eli kun pitäisi lähteä neljältä, ennustan, että ollaan vielä miettimässä, minkäköhän paidan mies laittaisi päälle, näitä kun ei voi tehdä hyvissäajoin.

  Ja arvata saattaa, kuka se pakkaa lapselle tarvittavat kamat mukaan.. Voi kerpeleen ”ei mulla krapulaa ole, vähän vaan heikko olo, kun otin vaan muutaman illalla”-poikien ilta.

  Ja for the record, itse olin työpaikan virskistysillassa eilen, mutta hain pojan ysiltä mummilasta ja toin kotiin nukkumaan. Lakkasin kynsiä ja puunasin itteäni puoli yhteen asti ja iloinen kilkkara herätti seiskalta.

  • Miten kävi ehtimisen kanssa?

   Me oltiin muuten vain melkein tunti myöhässä sieltä aiotusta kyläilystä. Hävetti kyllä taas aika paljon. Heräsin vapaayöstä huolimatta kahdeksalta siivoamaan, mutta miehellä oli oma osuus kesken vielä puolen päivän jälkeen.
   Reiluuden nimissä täytyy sanoa että parvekelasiepisodin selvittäminen ja parvekkeen uudelleen järjestäminen vastaavan välttämiseksi jatkossa haukkasi kyllä aimo osan aamupäivästä.

   Ah, aikainen herätys ja myöhään valvominen. Ehkä seuraavan kerran, kun olen nukkunut muutaman viikon ensin kunnolla. 😉

   • Ehdittiin joo, vähän vaan piti lähtiessä hoputtaa ja kotuin jäi karsea diivo. Mies on kuskina, kun minä vastuuttomana äitinä vähän känässä. Mummi haki pojan seiskan jälkeen, kun energiaa oli pojalla enemmän kun mitä syöttötuolissa pääsi purkaan..

    Kivaa oli!

 2. Ehdittiin joo, vähän vaan piti lähtiessä hoputtaa ja kotuin jäi karsea diivo. Mies on kuskina, kun minä vastuuttomana äitinä vähän känässä. Mummi haki pojan seiskan jälkeen, kun energiaa oli pojalla enemmän kun mitä syöttötuolissa pääsi purkaan..

  Kivaa oli!

 3. Eniten perseestä on totaalisen yllättävät fiksauskohteet jotka pilaa kaikki suunnielmat. Esim. lähellä putoamista olevat parvekelasit….!!

  • Voin niin kuvitella, miten usein tulisi yllättävää korjattavaa ja yllättävää maksettavaa, jos asuisi omakotitalossa. Tällaisina hetkinä kiitän onneani siitä että monet isotöiset ja kalliit korjaukset eivät kaadu omaan niskaan – ainakaan suoraan ja hetkessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *