Alennusmyynti- ja kirpputorilöytöjä

Väijyin juhannusviikonloppuna mökiltä käsin alennusmyyntien alkua ja sain napattua tökkivän internetyhteyden yli Aarrekidiltä bodyn ja pipon. Salaperäinen laakso-kuosin leggingsitkin olivat ostoskorissa, mutta haluamani koot ehdittiin myydä loppuun sillä aikaa kun kaivoin verkkopankkitunnuksia käsilaukkuni pohjalta.

Tunnustan käskeneeni miesparkani painua pois kyselemästä tyhmiä siihen asti että tilaus on tehty. Rankkaa tämä alennusmyyntimania.

Lindexin verkkokaupassa huomasin tarjouksen, jossa alennuksessa olevia tuotteita sai tilata kaksi yhden hinnalla. Päädyin ostamaan neljät värilliset farkut, yhdet koossa 92 ja 104 sekä kahdet koossa 98.

Vihreä hedelmähaalari on keskiviikkoisen lastenvaatekirpputorilla vierailun saaliita. Tuota noin, mitäs minä tuosta koosta sanoisin. Josko vain että se on ostettu hienousperusteella varmuuden välttämiseksi – varastoon. Hups.

Elämän pieniä iloja:
Hienoakin hienompi kuosi lastenvaatteissa ja mainio värisuora housupinossa. Housut pitäisi viedä kellariin, mutta olen antanut pinon lojua ilokseni eteisen senkin päällä jo useamman päivän. Aarrekidin pipo on ollut käytössä jo monena päivänä ja body roikkuu lastenhuoneen työpisteen lukosta muka huolimattomasti siihen jätettynä.

Ja pitäähän lapsella olla päiväkotitossuja monessa koossa ja värissä. Kissamokkasiinit tarttuivat mukaan Keravan Lindexiltä, kun noudin housupaketin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *