Suuri taidearvonta – viimeistä viedään

Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!
Suoritan arvonnan 26.7 ja paketit lähtevät matkaan viikolla 31.

Ilokseni Suuri taidearvonta* on kerännyt mukavan määrän osallistujia, mutta vielä mahtuu mukaan. Onhan arvottavana peräti neljä palkintoa – maalaus ja kolme julistetta. Arvonta sulkeutuu huomenna, joten pikaiseen ehtii vielä osallistua!

Muistattehan että Sanna-Maijan näyttelyssä, Om’pun galleriassa on myynnissä huokean hintaisia julisteita, arvontajulisteiden lisäksi seuraavista teoksista: SiamilainenShakkimattiKukkasieni ja Riikinkukko. Käykää ihmeessä ostamassa omanne ennen kuin näyttely päättyy.

Sanna-Maijan saattaa tänä kesänä bongata myös useista Helsingin kesätapahtumista myymässä julisteita ja maalauksia. Julisteita on tulossa lisää erilaisia muun muassa Rusakosta – ja myös muutama Star Wars aiheinen!

Ohjelmassa saattavat olla ainakin puistokirppikset, Alppipuiston kansanjuhla, Kallio Block Party ja Siivouspäivät. Tarkempaa tietoa saa lähempänä ajankohtaa Sanna-Maijan Facebook-sivulta.

Ajelemme huomenissa kotiin partioleiriltä ja luvassa on mökkikuvien lisäksi toivottavasti leiritunnelmia ja raporttia siitä, miten partioleirielämä on sujunut taaperon kanssa.

*Arvonnan ja yhteistyön tarkemmat tiedot löytyvät alkuperäisestä arvontapostauksesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *