Ja vielä vähän syksyn uutuustuskaa

Lupaan että tässä ovat uusien mallistojen hehkutukset taas hetkeen, mutta…

Eksyin kuitenkin erään kommentin kirjoittamisen ja Mini Mintin etusivun houkuttelemana kurkistamaan, millaisia vaatteita Maxomorran syksy toisi tullessaan. Ja varsinkin pipojen ja leggingsien puolelta löytyi useita mieluisia.

Tosin muutaman kuukauden lastenvaatteiden hankintakiintiö on täyttynyt niin kirpputori- kuin alennusvaatteidenkin osalta; Eli äkkiä kaikki verkkokaupat sekä syyskuvastot kiinni ja harrastamaan meditaatiota täysien varastolaatikoiden sekaan kellarikomeroon, mars!

Huomenna turistaankin blogissa ihan muita asioita!

2 kommenttia artikkeliin “Ja vielä vähän syksyn uutuustuskaa

  1. Oi, olivatpa kivoja! Varsinkin nuo lehtilegginssit. Meillä on onneksi lahjakortti erääseen Maxomorraa myyvään liikkeeseen ja nyt tuli kutina, että sille tulee käyttöä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *