Pikavinkki muille siivousintoilijoille

Selailin Ikean sivuja ja huomasin kylpyhuonetarvikkeiden puolella erilaisia läpinäkyviä säilytyslokerikkojen settejä. Tavaroiden lokeroihin järjestelyn ja tarkasti omille paikolleen lajittelun ystävänä keksin lokerikoille lukuisia käyttökohteita.

Kosmetiikan ja kylpyhuoneen muiden tavaroiden lisäksi lokeroissa voisi säilyttää erimerkiksi koruja, ompelutarvikkeita, leluja, paperitarvikkeita, hiuslenkkejä ja -pinnejä… Moniin muihin vastaaviin lokeroihin verrattuna hintakaan ei päätä huimaa; Kaikki setit maksavat alle viisitoista euroa.

Kylpyhuoneen sisusteisiin pääset tästä.

Lähdemme käymään mökillä, mutta otamme sitä ennen vähän asukuvia mielestäni aika hienossa ympäristössä. Koetan valita ja jäkikäsitellä kuvat julkaisukuntoon vielä tälle illalle.

Kesäistä ja lämmintä viikonloppua kuitenkin jo niille, jotka eivät enää illalla vietä aikaansa blogien parissa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *