Apuja, täällä kytee hiuskriisi!

Takatukkani näyttää pinneillä toiselle sivulle käännettynäkin todella jäätävältä. Tälle lätkätukalle olisikin pakko tehdä jotain ja pian. Joko lyhentää reilusti tai löytää jokin malli, jonka kautta pidemmän tukan kasvattelu onnistuisi vähemmän karulla välivaiheen ilmeellä.

Väristäkään en ole yhtään varma. Nythän värinä on latvojen mustanruskea, joka liukuu välivaiheen vaaleamman ruskean kautta omaan harmaanruskeaani. Pitäisikö repäistä ja vaalentaa sekä värjätä shokkivärillä? Vai kenties raidoittaa osa hiuksista lähemmäksi omaa sävyä ja antaa tukalle armoa värikäsittelyjen suhteen…

Heitän pallon teille ja kysyn: Olisiko teillä heittää jotain kullanarvoisia ideoita?

Barry Melrose vieköön, haaste on heitetty

SEURAA BLOGIANI BLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA FACEBOOKISSA

 

8 kommenttia artikkeliin “Apuja, täällä kytee hiuskriisi!

 1. Mä olen tykännyt polkkatukasta. Se tuntuu olevan nyt pinnalla ja kasvaa aika siedettävästi mallistaan yli pidemmäksi ja ylipitkänä menee kivasti kiinni. Tosin yleensä suuntaan aina kampaajalle saksittavaksi, kun pituus alkaa riittää ponnarille eli noin kolmen kuukauden välein.

  • Tykkään itsekin polkasta, kaikilla muilla paitsi palikkapäähäni istutettuna. Testasin joskus tiukkaa ja lyhyttä polkkaa. Ei ollut kovik imarteleva. Hih. Reippaammin rikottu polkka voisi ehkä toimiakin!

 2. Sinulla on kadehdittavan runsaan näköinen tukka, ja siksi hieman pidempi malli sopii sinulle loistavasti. 🙂 Värin suhteen kallistuisin toisen lukijan kanssa vaaleampaan tai raidoitettuun. Valitettava fakta on, että lumikin vaaleat kasvot yhdistettynä tummaan tukkaan toimii harvalla suomalaisella hyvin. Olen myös kalpea, ja jälkikäteen vanhoja kuvia katsoessani järkytyin, kuinka tumma tukka vanhensi.

  Olen kärsinyt myös tuon lyhyestä tukasta kasvattamisen välivaiheen. Löysin kampaajan, joka ei leikannut koskaan paljoa pois ja siinä vaiheessa kun lyhyenä tukka on ylikasvanut, mutta ponnarille ei yllä, tuli avuksi pinnit ja hiuslakka. Tukka taakse pinneillä kiinni ja kapinalliset haituvat lakalla kuriin. Kannatti kärsiä, nyt on ihana polkka ja kasvatus jatkuu! 🙂

  Tsemppiä hiuskriisiin! Kyllä se vielä mieleiseksesi muotoutuu.

  • Nyt tukkaa vaalentaneena allekirjoitan kyllä tuon, että toissapäivänä päähän lätkäisty vaaleampi väri jotenkin raikasti, ehkä jopa nuorensi yleisilmettä. Mallin kanssa vielä venkslaan. 🙂

   Kiitokset tsempeistä! Värin freesaus helpotti jo ahdistusta kummasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *