Karhunpoika sairastaa eli lastenvaatevinkki ja nuhaa

Eilisessä Littlephant-pikavinkkauspostauksessahan tunnustin eksyneeni kouluhommien tekemisen sijaan surffailemaan Lindexin verkkokaupasta lastevaateuutuksien osiota…
Noh, ikisuosikkini, (eli sirkusnorsun kavereineen), lisäksi löysin myös sympaattisen karhun, joka seikkaili pöksyjen lisäksi ainakin muutamassa paidassa. Ja kokojakin oli ilokseni reippaasti yli sen surullisen kuuluisan koon 86, johon monet kivat lastenvaatteet tuntuvat loppuvan.

Pallokuosi jaksaa edelleen viehättää; Sekä nuo väljemmät, haaremihousumaiset pöksyt että kahta eri pallokokoa yhdistelevät leggingsit sopisivat rauhoittamaan taaperon vaatekaapin väripaljoutta – tosin isompien kokojen varastojen täydennyksen muodossa.

Heppapusero ja nahkapaikkaleggingsit ovat ihanat, mutta niiden kodalla sukupuolineutraaliusmittarini keikahtaa ehkä liiaksi ”tyttöalueelle”. Nämä asiat ovat selvästi hyvin subjektiivisia, sillä tiukat pinkit leggingsit eivät kuitenkaan ole mielestäni ”tyttöjen vaate”. Heh.

Tajusin, että kahtena peräkkäisenä päivänä tulee nyt paljon vaateasiaa ja melkein tismalleen samalla kokoonpanolla postaukset eli lastenvaatepostaus ja äidin päivän asu. Sunnuntaina onkin luvassa taas jotain ihan muuta.

Lähden tänään käväisemään ystävän syntymäpäiväjuhlissa, joten lievästä flunssasta kärsivinä olemme käyttäneet aamupäivän lähinnä lepäilyyn ja ihan pakollisimpien asioiden hoitamiseen. Sen verran täytyi tsempata, että puin päälleni, sillä eräs ystäväni kävi siskonsa ja siskontyttönsä kanssa hakemassa minulta nipun kankaita, luvaten ommella niistä jotain pientä. Ihanaa, että maailmasta löytyy ompelutaitoisia ja -haluisia ihmisiä!

Rentoa viikonloppua, koettakaahan säästyä syysflunssalta!

SEURAA BLOGIANI BLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *