Päivän asu: Revanssi ravintolana ja asuna

Eilen kävimme testaamassa Keravan asemalla sijaitsevan Revanssin hampurilaiset. Emme olleet käyneet ravintolassa koskaan aiemmin, joten halusimme myös kurkistaa, miltä paikka näyttäisi. Ravintolasalin sisustus oli ihan viihtyisä, vaikka eteisaula antoikin ensisilmäyksellä olettaa koko paikan olevan nuhjuisempi. Ruoka tuli pöytiin kohtuullisen nopeasti, toisaalta juuri lounasajan loputtua paikalla oli vain kahdesta neljään seuruetta.

Punajuuripihvillä varustettu vegeburgeri oli oikein maittava ja mies sekä kummitäti-H pitivät ilmeisesti omista hampurilaistaan. Lapsi söi Ipanoiden oman burgerin melkein kokonaisuudessaan, tikkuperunoineen, kurkkuineen ja tomaatteineen päivineen. Lastenlistalta olisi saanut oman hampurilaisen ja nakkien ohella tilattua myös esimerkiksi paistettua lohta, mikä on mielestäni positiivinen asia.

Ei Revanssista tule kantapaikkamme Morrison’s Grill & Greenin korvaajaa, mitä hampurilaisherkutteluihin tulee, mutta ruoka oli siinä määrin hyvää, että kiireen tai laiskotuksen yllättäessä paikka on hyvä kotikaupungin vaihtoehto.

Paikalliseen urheilubaari-ravintolaan ei tarvinnut laittautua erityisen huolitelluksi, joten röyhelöpaita mustien housujen, korkonilkkureiden ja tekonahkatakin kaverina riitti mainiosti.

Kummitädin skootteri pääsi asukuvien rekvisiitaksi. Harmi vaan, etten osannut ottaa Pirellikalenterityylisiä poseerauksia vakavasti ja kaikki skootterin läheisyydessä otetut kuvat osoittautuivat hieman levottomiksi.

 

3 kommenttia artikkeliin “Päivän asu: Revanssi ravintolana ja asuna

    • Joo olen tehnyt onnistuneita takkiostoksia viime aikoina. Uskon tuon tekonahka- ja sitten sen mokkanahkatakin olevan kovassa käytössä vielä vuosia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *