Menovinkki lauantaille ja sunnuntaille

Kulttuuritehdas Korjaamolla Töölössä vietetään lauantaina 14.9 ja sunnuntaina 15.9 ohjelmantäyteistä viikonloppua Lastenmarkkinoiden parissa.

Tarjolla on runsaasti kivaa ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Viikonloppuun mahtuu lastenmuusiikkia, -teatteria, -sirkusta ja taikuutta. Luvassa on lisäksi esimerkiksi sormivärimaalausta, pomppulinnassa pomppimista, kasvomaalausta ja satuja. Pienimpiäkään ei ole unohdettu, sillä vauvoillekin on suunnattu oma tanssiesityksensä.

Lastenmarkkinoilla ovat mukana Korjaamolle tutut osa-alueet eli teatteri, kuvataide, musiikki sekä puheohjelma. Markkinoiden ohjelmassa painotetaan erityisesti lasten omaa osallistamista. Sirkuskoulussa saa temppuilla ja soittopajassa voi kokeilla soittimia rummuista kanteleeseen. (Työpajoja on melkoinen määrä, kuten ohjelmastakin huomaa!)

Markkinoiden näytteilleasettajina nähdään lasten tuotemerkkejä design-lastenvaatteista lastenkirjoihin. Esillä on myös lapsiperheille suunnattuja palveluita ja harrastuksia. Vanhemmat voivat halutessaan jättää perheen pienimmät viihtymään puuhapajoihin ja kierrellä myyntipisteitä.

Mukana ovat mm. Lasten Parhaat kirjat (Tammi & WSOY), Loru-design, Höö ja Marakattimarssi, Mehujehu, Babboe, Sirkulta, Bedit, Babyidea, Lingon & Blåbär, Tinttu.com, Oikukas, Onni ja Ilonan lasten design-tuotteet sekä Tarramonsterin nimikointitarrat.

Samalla voi tutustua Ratikkamuseoon, sillä Ratikkamuseossa on ohjelmaa koko perheelle lauantaina 14.9. klo 11-16. Huovutustyöpajassa voi askarrella raitiovaunun muotoisen jääkaappimagneetin ja museon vanhoissa raitiovaunuissa saattaa tavata entisaikain kaupunkilaisia kertomassa oman aikakautensa Helsingistä. Ratikkamuseoon on vapaa pääsy.

Eikä markkinoita tarvitse kierrellä nälkäisenä, sillä välillä voi nauttia Korjaamon baari & keittiön sekä Sushibar + Wine Korjaamon antimista.

OHJELMASSA MM:
Musiikki-, teatteri ja sirkusesityksiä:
Aarne Alligaattori ja viidakkorumpu sekä Jytäjyrsijät,
Kukuluku tanssiesitys vauvoille (0-1v. seuralaisineen),
Teatteri Hevosenkenkä: Kani Untuvakerä (2 v. ylöspäin)
Nina Bellin Sirkusparaati, ilmapallotaikuri Jani Hurmerinta sekä Klovni MokaBella

Työpajat:
Koko perheen Jamkids-soittopaja (1-8v)
Vauvasirkustyöpaja (4kk-1v) sekä Perhesirkuspaja (3-7v)
Filosofiakoulu lapsille (5-13v)
Vaahteramäen Eemelin piirustustyöpaja ja Non-stop sarjakuvapaja
Unelmien kaupunki ja Sankarimagneetti-työpajat (5-13v)
sekä Ikuinen välitunti työpaja (7-13v)

Seremoniamestarina toimii puujalkainen veijari Mr. too Tall. Leikkihuoneessa on koko tapahtuman ajan Amon leluja sekä tarhatädit lukemassa satuja ja askartelemassa lasten kanssa. Tapahtuma-alueelta löytyvät myös Hali Hai, Paula Lehmä, Soda Stream juomapiste ja Danoninon Dino-ongintaa.

Liput ennakkoon 8 € / ovelta 10 € (Sylivauvat alle 2v. maksutta).

Lisätietoa tapahtumasta löydät Korjaamon Lastenmarkkinoiden sivuilta tai Facebook-tapahtumasta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *