Syksyn vaatesuosikit

Jos rahaa lojuisi vailla parempaa käyttötarkoitusta, tietäisin tämäniltaisen H&M:n verkkokaupan selailun jälkeen, mihin roposeni laittaisin.

Tähän postaukseen koottujen vaatteiden hinta vaihtelee kymmenestä eurosta kahdeksankymmenen euron hujakoille eli mistään hurjan kalliista vaatteista tai kengistä ei ole kysymys. Mutta opiskelijabudjetilla uudet vaatteet jäänevät toviksi haaveilun asteelle.

Löytyikö näistä kollaaseista jotain uusia juttuja syksyn toivelistoillenne?

 

2 kommenttia artikkeliin “Syksyn vaatesuosikit

  1. Pakko sanoa, että mulla on toi keltanen mekko ja jos johonkin investoit niin suosittelen sitä! Vaikkei se kovin syksyvaate välttämättä olekaan.. 😀 Mutta aiiiiivan ihana päällä, niin mukava ja ilmava. Itsellekin tarttuin ex tempore mukaan rekistä loppukesällä, enkä oo katunu päivääkään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *