Palloja, kuohuvaa ja kuoseja Reimalla

Tessa pyysi minut seurakseen tutustumaan Vantaan Tammistoon avattuun Reiman Outlettiin. Vietimme puolisentoista tuntia kuunnellen syöden pieniä tarjottavia ja juoden kuohuvaa sekä seurustellen muiden kutsuvieraiden kanssa. Kuuntelimme aluksi myös muutaman puheenvuoron, joissa käytiin läpi Reiman ideologiaa, vaatteiden ominaisuuksia ja yrityksen uusia tuulia.

Outlethintaisia vaatteita ja uutuuksia läpi käydessäni hulluuskohtaus oli lähellä iskeä, sillä hypistelin useaan otteeseen keltaista parkatakkia, jolle olisi -30% alennuksen jälkeenkin jäänyt hinnaksi lähes sata euroa.

Lapsellamme on toisaalta odottaamssa varastossa jo kaksi eri kokoista keltaista välikausitakkia ja yksi keltainen sadetakki, joten hullaantumiseni keltaiseen parkaan ja pallokuvioiseen haalariin oli tuskin yllätys kellekään.

Hypistelin myös ensi kevään ja kesän mallistojen näytekappaleita. Täytyy sanoa että sekä uudessa mallistossa että muutamassa edellisessä mallistossa Reimalla on ollut kivoja ideoita kuosirintamalla. Sekä ilahduttavassa määrin myös suosimiani kirkkaita värejä.

Jostain syystä minulle oli jäänyt niin vahva mielikuva Reimasta tummansävyisten ja ankeiden arkihaalareiden valmistajana, omasta tai veljieni lapsuudesta, että viime aikojen mallistot ovat jaksaneet yllättää joillain todella mieluisilla kuoseillaan vuodesta toiseen. On muuten huvittavaa, miten tiukassa kerran muodostettu käsitys voikaan olla!

Että sellainen iltarupeama vaatteiden hypistelyn ja lasin kohottelun merkeissä, mutta kyllä lähes 75-vuotiaalle kotimaiselle lastenvaatevalmistajalle kelpaakin kilistää!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Palloja, kuohuvaa ja kuoseja Reimalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *