Rrrrrraaaauuh mitä kissoja!

Pitkään haaveilemani ja useissa blogeissa vilahdellut kissamekko löysi viimein tiensä H&M:n paketissa kotiin asti. Ja voi miten siitä tykkäänkin! Jonkin kirkkaanvärisen vyön kanssa se olisi ehkä vielä ihanampi.

Minna Parikan kylkiäiskukkaro on aika suloinen niin ikään, tosin eipä sinne mahdu kuin (miehen) avainnippu tai huulipuna ja pieni peili.

Napsimme kuvia tänään Iksun ja Tessan kanssa puistossa. Kerrankin mies ei joutunut ottamaan asukuvia. Kuvia jälkikäteen selaillessani hajoilin sekä supernopeasti esiin kaivautuneelle juurikasvulleni että toisen kyynärtaipeen verenluovutus-mustelmakuviolle. Lähiömutsilookkia parhaimmillaan.

 

 

 

8 kommenttia artikkeliin “Rrrrrraaaauuh mitä kissoja!

  1. hahahah, siis toi mekko! Näin parisen viikkoa sit jonku päällä ton ja olin sillee: ”MISTÄ NOITA SAA MUN ON PAKKO SAADA TOLLANEN HETI ÄKKIÄ” no sit löysin sen ja olin sillee ”EI HELVETTI SITÄ SAA MYÖS HAMEENA!” no sit menin ihan sekasin et kumman haluan ja ratkaisin asian vanhalla kunnon Instagram äänestyksellä. Hame sai enemmään likeeee ni otin sen. Ja pakko sanoa et tein oikean valinnan kun katson tota mekkoa sun päälle, siis jumankauta kuin kuuma sä oot!! Toi mekko oli too much to handle meikän päällä eli hame oli parempi mutta kyl toi mekko on vaan niin ihana.

    heh.

  2. Mä olen aina kuvitellut tuon pussakan jotenkin isommaksi, ainakin paksummaksi. Hyvin on kuvilla osattu ”huijata” tilavuuden tuntua. Makea se silti on, ihan kuin karkkia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *