Veivät viimeisetkin roposet

Aika monen lastenvaateasioita toisinaan tai usein käsittelevien blogien kommenttibokseissa, myös omani, on harmiteltu lapsenomaisilla hienoilla kuoseilla varustettujen ja kivanväristen lastenvaatteiden kokojen loppumista suurimpaan vauvakokoon eli yleensä kokoon 86. Ja onhan se totta, että varsinkin monien suurten ketjuliikkeiden lastenvaatteet muuttuvat yhtäkkiä viimeistään koossa 98 pinkeiksi Hello Kitty-glitter-keijuoksennuksiksi tai Cars-monsteri-graffitikaaoksiksi.

Yksi minulle erityisen mieluinen parannus asiaan saatiin, kun Lindexin Littlephant mallistoon lisättiin uudemmilla kierroksilla joitain tuotteita myös koossa 86-116. Olenkin ostanut lastenvaatevarastoihini jo kahdet salmiakkileggigsit, yhden paidan ja yhdet rennomman malliset housut.

Syyslomamatkalla eksyin selailusessioni loppumetreillä jotenkin kummallisesti Lindexin sivuille, klikkasin Littlephant-tekstiä vanhasta tottumuksesta ja mitä ihmettä, uusia tuotteita! Varsin yllätyksettömästi poistuin verkkokaupasta vasta tilattuani kahdet housut ja yhden paidan sekä yhden tarjoushintaisen yöasun.

Harmittelin myös useaan otteeseen sitä, että olen liian rajoittunut pukeakseni taaperolleni sukkahousuja sellaisenaan eivätkä nuo ihanat yksilöt olisi ehkä perusteltavissa hameen tai mikroshortsejenkaan kavereina. Pahus.

Tulevatko Littlephant-malliston vaatteet jo korvista ulos ja toteutuvatko näissä mielestänne hyvin ajatus lapsenomaisuuden säilyttämisestä vähän isompienkin lasten vaatteissa?

 

 

4 kommenttia artikkeliin “Veivät viimeisetkin roposet

 1. Alkaa ehkä jo vähän tulla 🙁 Meillä on ollut noita salmiakkiruutuleggareita parisa koossa ja nyt huomaan, että viimeiset onkyllä jäänyt tooosi vähälle käytölle. Jotain mutakin uudistumista kaipaisin kuin vaihtuvat värit.

  • Vaikka salmiakkiruudusta tykkäänkin niin jotain uutta olisi tosiaan kiva saada.

   Se tyttöjen huutomerkkimekko on ihana, mutta ns. vauvakoossa ja noh, mekko. Huutomerkkikuviosta tykkään muutenkin, kun sitä ei ihan kaikkialla näe.

 2. Mulle ei ikinä tule yliannostusta 🙂 Paitsi että se edellinen isompien mallisto meni niin ohi, että ostin pari tunikaa pari viikkoa sitten Lindexin alerekistä 😮
  Mä oon hirvittävän kuosi-/merkkiuskollinen. Tykkään vaan jostain tietystä.

  • Mulla ei ole vielä tullut vaan ennemminkin olen riutunut, kun tunikoita/mekkoja en ole raaskinut pojalle ostostella.
   Jokin fiksaatio tähän Littlephanttiin on kehittynyt, kun olen ihan jumissa siinä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *