Videopostaus: Uintiharjoituksia

Tänään on luvassa arkistojen aarteita eli uintivideo lomareissulta.
Videolla näkyy sisarusteni välisen nahistelun lisäksi ensimmäinen ja viimeinen julkinen esiintymiseni uimalakissa – toivotaan, ettei missään muualla, minne ikinä matkaammekin, ole uimalakkipakkoa.

Kuutti polski lomakohteemme sisäaltaan erittäin lämpimässä vedessä mielellään. Alle kuusitoistavuotiailta kielletty poreallas olisi kiehtonut myöskin ja lasta sai olla useampaan otteeseen nostamassa pois porealtaan päädyn tikkailta.

Taaperon mielestä kelluttava uimapuku on mainio keksintö ja olemme kyllä täysin samaa mieltä. Puku on vielä hieman iso, sillä hankkimassamme puvussa pienin koko on tarkoitettu lapsille, joiden paino on viidestätoista kilosta eteenpäin eikä vesipedollamme ole painoa kuin yksitoista kiloa. Silti puku pitää uima-asennon varsin hyvänä ja lapsi pääsee uimaan itsenäisemmin kuin aikuisen tukemana, mikä on saanut altaassa kiukkuamisen katoamaan lähes tyystin.

Ihan vielä lapsi ei ole käsittänyt, että puku päällä ei voi sukeltaa ja epäonniset sukellusyritykset pukuun sonnustautuneena päättyvät usein veden hörppäämiseen suuhun. Onneksi lapsi osaa vauvauinnin peruina sulkea hengitystiensä ja sylkäisee vesiannoksen saman tien ulos. Koetamme uiskennella jokaisella uintikerralla jonkin aikaa myös ilman pukua. Tuolloin lapsi saa sukellella niin paljon kuin haluaa.

// Easy Swim-puvut (11-39kg*) ja Swimcoach-puvut (15-33 kg*).

*Saatavissa tämän painoisille lapsille, tarkista koot myyjän sivuilta

8 kommenttia artikkeliin “Videopostaus: Uintiharjoituksia

    • Heh, Facebookissa yhdessä viestiketjussa sanoinkin, että piti sentimentaalisella äidin ylpeydellä kuorrutettuna tämä video julkaista. 😉

    • Niin pitäisi, samaa mieltä ollaan! 🙂

      Me ei olla käyty ohjatussa uinnissa enää nyt syksyllä, kun se olisi ollut lauantai-iltaisin mikä on muun elämän yhteensovittamisen kannalta tosi huono ajankohta.

      Ollaan koetettu käydä joka viikko tai ainakin joka toinen viikko kiireisimpinä pätkinä sekä kesän aikana että syksyllä uimassa taidon ylläpitämiseksi. Sitten kun lapsen saa viedä uimakouluun niin palataan todennäköisesti taas ohjatun uinnin pariin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *