Lumoava isänpäiväarvonta

Lumoava on tullut minulle paremmin tutuksi vasta muiden Kidebloggaajien tekstien ja kuvien kautta. Kiinnostukseni Lumoavaa kohtaan heräsi aikanaan, kun minulle selvisi että Lumoavan korut sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa.

Olenkin käynyt useamman kerran kurkistamassa, millaisia koruja Lumoavalla taiteillaan, kuten heidän sivuillaankin sanotaan, ylpeänä kotimaisuudesta ja käsityönä valmistettavasta tuotemerkistä.

Jopa omaan niuhoon makuuni sopivia koruja löytyi useampia; Suosikkejani ovat Sade– ja Paratiisi korusarjat, Karnevaali– ja Kuningatar riipukset sekä Kukinto– ja Pihla korvakorut.

Miesten koruvalikoiman selaaminen oli sen sijaan jäänyt vähemmälle, mutta isänpäivän lähestyessä kävin kurkistamassa myös miesten korutatarjontaa. Omia suosikkejani olivat Soturi-sarjan korut ja Mahti-riipus ketjuineen.

Sainkin Lumoavan kautta kuvattavaksi muutamia Soturi-tuoteperheen koruja ja kävimme Kuutin kanssa kuvaamassa touhukkaita isoisä-lapsenlapsi kuvia lapsuudenkodissani. Isä suoriutui valokuvamallina toimimisesta omaan hillittyyn ja melko vakavamieliseen tapaansa.

Minusta on ihanaa, että isille on oma päivänsä, onhan heidän roolinsa monissa perheissä ja monien lapsien sekä aikuisten elämässä suuri. Isät ansaitsevat tulla muistetuiksi ja arvostetuiksi, kuten olen aiemminkin kirjoittanut.

Siksi minusta on erityisen mukavaa polkaista käyntiin koruarvonta, jossa joku teistä voi voittaa vapaavalintaisen Lumoavan miesten korun. (Palkinnon arvo on 85-195 euroa.)

Tyylikäs koru on saajan iästä riippumaton, arvokas lahja omalle isälle, isoisälle, puolisolle, kumppanille, poikaystävälle, lapsen tai lasten isälle tai miksei vaikka isänä erityisen ansioituneelle ystävälle.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen ja linkittämällä Lumoavan sivuilta toivomasi miesten malliston korun kommentin yhteyteen. Arvonta päättyy tiistaina 5.11 klo 23.59.

Laitathan kommentoidessasi (vain minulle näkyvään) sähköpostikenttään sellaisen osoitteen, josta voin tavoittaa sinut helposti, jos arpaonni osuu kohdallesi. Näin saan kyseltyä osoitetiedot mahdollisimman nopeasti ja koru ehtii perille ennen isänpäivää.

Onnea arvontaan!

50 kommenttia artikkeliin “Lumoava isänpäiväarvonta

 1. mä varmaan valitsisin mahdin tai suojelijan korun mut jos voittaisin ni kyllä ehkä kysyisin mieheltä et minkä haluis:D

  mukana ollaan siis

 2. Soturi sarjassa oli paljon kivoja 🙂 en osaa valitettavasti linkittää. Mukana arvonnassa kuitenkin. Miehelleni antaisin lahjaksi jos arpaonni suosisi 🙂

 3. http://www.lumoava.fi/jewellery/heikki_hartikainen/savotta/ ja se solmioon laitettava neula,total blackout mikä sen oikea nimi nyt olikaan.. 😀 antaisin sen maailman parhaalle ukilleni ja tyttären iso-ukille,nytkin kyyneleet valuu kun aloin miettimään häntä. Hän on vaan niin paras! Super ukki,kohta 70v ja lähtee juoksee vieläkin maratooneja. Nään aina kun lähdetään niin ukin silmistä kyyneleet kun lapsenlapsenlapsi (tyttäreni) on hänelle kaikki kaikessa<3 Hän olisi kyllä niin ansainnut ton :)<3 tulipa pitkä kommentti mutta siis juu mukana ollaan 😀

 4. Omalle miehelleni ja lasteni isälle antaisin ja soisin lahjaksi soturi-sarjasta vaikka kaulakorun. Meidän omalle soturillemme:)

  Mukana kisassa siis! (En osannut puhelimella linkittää :/ )

 5. Mukana arvonnassa! Olisipa mukava kerrankin itse olla laadukkaan korulahjan antaja miehelle. Hän kun arvostaa laatua ja kestävyyttä koruissa ja kelloissa. 🙂

 6. Ihanassa arvonnassa ehdottomasti mukana! Mahti sarjan riipus (ketjulla) on mielestäni ihan loistava isänpäivä lahja miehelleni! 🙂 mukavaa alku talven jatkoa kaikille!

 7. Meiltä löytyykin jo tuo Suojelija. Ostin sen miehelle synttärilahjaksi kesällä.
  Tällä kertaan valitsisin Soturi- riipuksen (ketjulla, ei millään nahkahärpäkkeellä)! Sekin on hieno. Kiva, että vihdoinkin miehillekin löytyy jotain mageeta

 8. Luulen, että valitsisin miehelleni ja lapsemme isälle soturi-sarjan sormuksen. Tosin hieman riskillä menisi, hän ei ole oikein koruihmisiä. Toisaalta hän on puhunut jo pitkään, että haluaisi jonkun miessormuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *