Äidit ja pojat karkaavat kylpylälomalle

Mies toivoi hienovaraisesti isänpäivälahjaksi vuorokautta, jonka hän saisi viettää ihan omassa rauhassaan, nimenomaan kotonamme – ja saamansa pitää. Opiskelutoverini totesi suunnitelmani kuullessaan, että tämä taitaa olla niin sanotusti win-win-ratkaisu, (paitsi ehkä lompakolleni), sillä päätin järjestää miehen oman ajan vuorokauden karkaamalla Kuutin kanssa hotelliin yöksi.

Lähdemme Tessan ja Kainin kanssa äidit-pojat-lomalle ja pulahdamme hotellipakettiin kuuluvilla lipuillla kahden vesipetomme kanssa myös Flamingon kylpylän altaisiin. Toiveissamme on, että pojat viihdyttäisivät toisiaan ja saisimme hengähtää hetken. Sekä tietenkin runsaasta buffet-aamiaisesta nauttiminen. Nam.

Tosin oma hengähdyksen tarpeeni ei ole kauhean akuutti, sillä olen ollut keskiviikkona partion johtajiston kanssa elokuvissa ja torstaina Kiseleffissä paneelikeskustelussa ja koluamassa liikkeitä. Viikon keskiosa oli pitkälti lapsen- ja kodinhoidon osalta miehen vetovastuulla. Reilun vuorokauden huili tuleekin oletettavasti ihan tarpeeseen hänelle.

Ainakin Kiseleffin reissuun pitäisi palata vielä muutaman kuvan voimin kuten myös eilen tekemiini huikeisiin kirpputorilöytyöihin. Mutta nyt sullon hammasharjan ja -tahnan, kaukalollisen ruokalapun ja vaippoja laukkuun, meikkaan ja varmistan kaiken viime yönä pakkaamani tarpeellisuuden ja mielekkyyden.

Nauttikaa viikonlopustanne, minä ainakin aion!

Kuvituskuvina on marraskuisen loistavissa valaistusolosuhteissa räpsittyjä kuvia keskiviikon elokuvaillan asusta. Osa varmaan bongasikin asun jo Instagramista, jonne päivittelin myös videoita muun muassa lapsen siivousselityksistä, pulaan joutuneesta mäyräkoirasta sekä kaiken maailman fiilistelykuvia. Voitte leikkiä, että näissäkin kuvissa on käytetty jotain keltasävyä lisäävää instafiltteriä, jookos?

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

4 kommenttia artikkeliin “Äidit ja pojat karkaavat kylpylälomalle

 1. Nää sun miehen toiveet kuullostaa siltä, että minä olisin toivonut. 😀 Oma aika kotona on itselle nimenomaan sitä rentoutumista, koska olen itse niin paljon kotona, yritän järjestää sitä samaa yksinoloa myös miehelleni kotona. Monista tämä kuullostaa varmaan hurjalta, mutta toimii.

  • Ihanaa että joku ymmärtää!

   Minusta tuntui, että moni piti minua ihan tärähtäneenä kun kerroin suunnitelmastani. ”Ai että sinä lähdet isänpäivälahjaksi kylpylään ja jätät miehen yksin kotiin?” Mutta kun se mokoma halusi jäädä yksin kotiin! 😀

 2. Jep, sama täällä: mullakin hartain toive miksikään lahjaksi tai muuksi huomionosoitukseksi on oma aika yksin kotona! Kiitokset siitä Elämää introvertin kanssa -postauksesta, mä aion luetuttaa sen miehelläni…

  • Kiva että olette ilmoittautuneet, niin tiedän, ettei mieheni ole ihan yksin maailmassa toiveineen. 🙂

   Olepa hyvä, se on tavallaan monien kinastelujen ja vuosien vähittäisen sopeutumisen sekä ajatustyön tulos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *