Miten lapsen saaminen vaikuttaa kaikkeen eli nettisarjakuva-asiaa

Nettisarjakuvat, niistä en ole tainnut mainita blogissa sanaakaan. Sinänsä mielenkiintoista, sillä olen kirjoittanut blogia yli vuoden ja luen sarjakuvia netissä lähes päivittäin, monena päivänä useitakin.

Tällä hetkellä ehdoton suosikkisarjakuvani on Noelle Stevensonin (lukuisia palkintoja kahminut) luomus Nimona, jossa on kaikki kohdallaan: Omintakeinen piirrosjälki, mukaansatempaava dialogi, lämmin, vaivaton huumori ja hahmot, joiden kohtalo jää kiinnostamaan. Noellen muutkin työt, kuten Biker Eowyn, Hipster Hobbits, Nazgul on a Fixie ja muut postaukseen kokoamani esimerkit ovat mielestäni hauskoja ja ajankohtaisia.

Myös ruotsalais-suomalaisen Minna Sundbergin A Redtail’s Dream tarjosi piristystä lukuisiin päiviin ja vastikään alkanut Stand Still Stay Silent vaikuttaa myös erittäin lupaavalta. Ja sitten on tietenkin Menage a 3, joka on kaikkine seksuaalisväritteisine kuvastoineen ja sivutarinoista ammentavine rinnaikkaissarjakuvineenkin oikein mainiota viihdettä. (Kun etsiskelin teille linkattavaksi kyseisten sarjakuvien ensimmäisiä ”sivuja”, huomasin selvästi, miten paljon niiden piirrosjälki on muuttunut aikojen saatossa.)

Olette varmaan kuulleet sanottavan, että lapsen saaminen vaikuttaa kaikkeen, sellaisiinkin asioihin joilla ei ole mitään suoraa yhteyttä lapseen; Myös sarjakuvien lukemisen osalta voin allekirjoittaa kyseisen väitteen; Silloin tällöin lueskelemani Next Town Over-sarjakuvan, johon minulla oli alun alkaenkin kiinnostus-inhotus-suhde, jouduin pudottamaan lukulistaltani, koska sarjakuvan viimeaikaiset tapahtumat olivat herkälle mielelleni liian makaabereja kestää ja tulivat liiaksi iholle. Epäilen, etteivät ne olisi ahdistaneet minua yhtä paljon, jos minulla ei olisi lasta.

En yleensä etsi uusia nettisarjakuvia lukulistalleni mitenkään aktiivisesti vaan päädyn uusien sarjakuvien pariin lähinnä lukemieni sarjakuvien sivussa vilistävien bannereiden tai TopWebcomicsin kautta. Muutaman ikuisuuksia lukemani sarjakuvan tultua päätökseensä, etsin kuitenkin nyt uusia suosikkeja lukulistalleni ja ajattelin kysäistä monella saralla ansioituneelta lukijakunnaltani vinkkejä: Luetteko nettisarjakuvia ja osaisitteko suositella jotain loistavia sarjakuvia? Sana on vapaata ja erittäin toivottua!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

6 kommenttia artikkeliin “Miten lapsen saaminen vaikuttaa kaikkeen eli nettisarjakuva-asiaa

    • Kiitos vinkistä, ihan viihdyttäviä juttua oli. Itse vaan tykkää enemmän tarinallisista sarjakuvista, kaipaan kaiketi vähän jatkuvuuden tuomaa jännitystä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *