Tyttö ja papukaijakorvakorut

Hehkutin jo aiemmin blogin Facebooksivulla tehneeni mielestäni huikeita kirpputorilöytöjä Keravan Fidalta ja lupasin esitellä niistä ainakin osan blogin puolella.

Löydöistäni eniten innostuin rahallisesti lähes pienimmästä ostoksestani, parista papukaijakorvakoruja. Minulla oli joskus yläaste- ja lukioaikoina niin ikään kirpputorilta hankitut, vihreät papukaijakorvakorut, mutta onnistuin kadottamaan ne jonnekin. Olen sittemmin harmitellut asiaa säännöllisin väliajoin nähdessäni korut korvissani vanhoissa valokuvissa.

Voitte varmaan kuvitella, että tämän parin osuessa silmiini Fidan korulaatissa, nappasin ne sydän pompottaen mukaani ja kannoin kourassani kaikkialle selaillessani vaaterekkien tarjontaa ja sovitellessani vaatteita. Ja voi miten hyvälle mielelle löytöni minut saikaan; Kadonneiden papukaijojen jättämä aukko oli täytetty ja ympyrä sulkeutunut!

P.S. Kaivoin muutaman arkistojen aarteen kuvagalleriastani ja latasin ne blogin Facebooksivulle. Käykää kurkkaamassa, jos haluatte nähdä, millaisiin teinityyleihin olin aikanaan papukaijakorvakorujani yhdistellyt.

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

2 kommenttia artikkeliin “Tyttö ja papukaijakorvakorut

    • Äitini sanoi, että hänen kavereillaan oli jossain vaiheessa kaikilla papukaijakorvakorut eli jonkin sortin semiretrovillitys lienee kyseessä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *