Arvonta: Lelusuosikkeja pukinkottiin

Arvonta on päättynyt

Muistan leikkineeni lapsena Little People-hahmoilla kavereideni luona sekä päiväkodissa. Kotona meillä ei näitä leluja ollut, mutta jopa kouluikäisinä otimme edelleen kavereiden leluvarastoista maatilarakennuksen, erilaiset pienet kodit ja koulubussin mukaan pikkueläinleikkeihimme.

Pidän ajatuksesta, että samat lelut viihdyttäisivät lasta mahdollisimman suuren osan leikki-iästä. Olemme leluja hankkiessamme pyrkineet siihen, että lelumme olisivat sellaisia, että oli lapsi sitten yksi- tai viisivuotias hän osaisi leikkiä niillä, toki ihan eri tasoisia leikkejä. Sen vuoksi olemmekin hankkineet muun muassa kotileikkitarvikkeita, junaradan osia sekä Duploja.

Little People-leluja suositellaan 1-5-vuotiaille ja näinkin pitkä ikäsuositus perustuu siihen että hahmoilla ja rakennuksilla leikkiminen kehittävät hienomotoriikan lisäksi myös mielikuvitusta sekä varhaisen roolileikin taitoja, jotka vain syventyvät iän karttuessa.

Kuutin päiväkotiryhmän leluvarastoon kuuluu kaksi Little People lelua: maatila ja koulubussi. Koulubussi oli Kuutin ehdoton suosikki ainakin päivähoitotaipaleen alkaessa ja koko kolmen viikon tutustumisaikana maatila oli aina vapaan leikin aikana jonkun lapsen tutkittavana. Voin leikkejä seurattuani sanoa, että pienten, alle kaksivuotiaiden ryhmässä lelut ovat ainakin olleet erittäin suosittuja.

Lelut joutuvat päiväkodissa myös melkoiseen kestävyystestaukseen ja olen töiden sekä ”siiviilielämän” kautta huomannut Little-people kulkuneuvojen, rakennuksien ja hahmojen selvinneen monissa päiväkotiryhmissä ilmeisen hyvin. Kestävä lelu, joka siirtyy parhaimmillaan lapselta ja jopa sukupolvelta toiselle, on herkästi rikkoutuvaa lelua ekologisempikin.

Saan arpoa Fisher Pricen kanssa yhteistyössä Little People Fun Sounds Farmin (arvo noin 80€), jossa on paljon löydettävää ja leikittävää. Ladon ovet voi avata ja sulkea ja paalain tuo heinäpaalit ladon ylisille. Kun maatila ei ole leikeissä, osat mahtuvat sisälle siiloon. Lelusta kuuluu lapsen iloksi aidolta kuulostavia eläinten ääniä, mutta aikuisten iloksi lelussa on tiukan paikan tullen myös virtakatkaisin äänien sammuttamiseen…
Setti sisältää kanan, Eddien, hevosen ja lampaan sekä 3 aidankappaletta.

Lisäksi arvontaan kuuluu neljä Little-People hahmoa lemmikkeineen (arvo noin 24€), jotka näette yllä olevasta kuvasta. Jokaiselle hahmolle on luotu oma persoonallisuutensa kiinnostuksenkohteineen. Voitte tutustua hahmoihin tarkemmin täältä.

Kommentoimalla tähän blogipostaukseen voit voittaa neljä Little People-hahmoa tai Little People Fun Sounds Farmin pukinkonttiin paketoitavaksi. Kerro kommentissasi, mikä oli suosikkilelusi lapsena.

Jos haluat parantaa voittomahdollisuuksiasi, saat toisen arvan tykkäämällä blogista Facebookissa ja kolmannen arvan jakamalla arvontaa blogissasi. Muistathan mainita kommentissa, kuinka monella arvalla osallistut. Arvonta päättyy ensimmäisenä adventtisunnuntaina eli 1.12. Maatila ja hahmot arvotaan erikseen kahdelle voittajalle. Otan voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

50 kommenttia artikkeliin “Arvonta: Lelusuosikkeja pukinkottiin

 1. Mukana kahdella arvalla ja omat suosikit taisivat olla legot sekä kaikki kotileikki vermeet ja vempeleet, kahvila ja kauppa leikit olivat kanssa kova juttu! 🙂

 2. Nuo on kyllä kivoja! Omasta lapsuudesta muistan ainakin poni leikit, sekä keppihevoset mutta myös autot. Ja arvonnassa mukana yhdellä arvalla 🙂

 3. Yhdella arvalla mukaan. Tämä olisi aivan ihana joulu + 1v. synttärilahja siskoni tytölle.
  Itse tykkäsin leikkiä smurffeilla, legoilla, nukeilla ja barbeilla 🙂

 4. Yksi arpa. Olisi oiva lahja 1- ja 3- vuotiaille lapsilleni. Omat lempilelut olivat ehdottomasti barbit ja my little ponyt. Niilä leikittiin kauan.

 5. Yhdellä arvalla mukana! Itse tykkäsin lapsena leikkiä erlaisilla pehmoleluilla. Hautauduin niiden sekaan myös nukkumaan mentäessä. Omalle lapselleni olen yrittänyt hankkia kestäviä leluja ja nämä Little People-lelut olisivat juuri sitä. Tyttö pitäsi näistä varmasti.

 6. Yhdellä arvalla mukana. Oma lapsuuden suosikki oli Riina-nukke, joka oli samankokoinen kuin minä sen saadessani. Uudet lelut viehättivät hetken ja taas palasin leikkimään Riinalla. 🙂

 7. Tykkäsin pienenä My Little Ponies-leluista eniten. Niitä olikin kymmenittäin! 🙂 Olen kahdella arvalla mukana, tämä olisi todella mieleinen lahja meidän lapsille!

 8. Oi mikä arvonta! 🙂
  Itse olin niin heppatyttöjä että lempparileluja oli kaikki heppahahmot, niitä taisi kertyä aikamoinen laatikko vuosien saatossa.
  Yhdellä arvalla mukana.

  Ps. Voi kun tänne Kideihin tulisi hyvä mobiiliversio! Kommentointi (ja lukeminenkin) vähän tahmeaa, joten tulee vain pysyttyä Bloglovinin puolella eikä klikattua alkuperäiseen postaukseen. :/

  • Mobiiliversiota on toivottu aina välillä muidenkin blogien puolella, mutta siinä on haasteensa kuten joidenkin muiden blogien mobiiliversioita selanneena olen todennut… Hyvää versiota siis sietääkin toivoa. 🙂

 9. Kahdella mukana 🙂
  Mun lempparilelu pienenä oli semmonen iso barbie hevonen ja sen lisäksi tykkäsin kovasti tyttöjen pikkulegoista, oli kunnon rantabulevardit ja kaikki 🙂

 10. Mukana kahdella arvalla 🙂 En tarkalleen muista mikä oli omista leluista suosikki, mutta kova tarve oli olla isoveljien leikeissä mukana(tai tuhota ne) niin autoillessa kuin legoleikeissäkin

 11. Osallistun kahdella arvalla. Lapsuudessa suosikkileikki oli varmasti kotileikki nukkevauvoilla. Mitään tällaisia leluja meillä ei koskaan ollu, vaikka aika paljon leluja meillä tais olla.

 12. Ihana arvonta! Kahdella arvalla mukana kun jo ennestään fb:ssä tykkään 😀
  Omat lempparit oli Barbiet ja legot. Ollaankin jo vuoden lopussa 1v synttäreitä juhlivalle ”vauvalle” dubloja hommattu ja hyvin leikit sujuu.

 13. Lapsena lempparilelut oli nuket 🙂 myös puuhaloista ja sammaleesta tuli tehtyä hampurilaisia (sekin on siis mahdollista) olen unelmoinut pojalleni joka on 1v2kk tuota maatila settiä joululahjaksi, toivottavasti tärppäisi 🙂

  • En tiedä mihin alkuperäinen viestini hävisi… No, häröilen nyt kunnolla. 😉 Eli olen mukana yhdellä arvalla, toivottavasti se riittää. 🙂 Meidän tyttötrio olis varmaan ihan tohkeissaan tuosta maatilasta. 🙂

 14. Olen aivan samoilla linjoilla leluasioissa. Meillä onkin suurin osa leluista muilta perittyjä, osa yli 30 vuoden takaa ja vieläkin tosi hyvässä kunnossa. Uusia leluja olemme ostaneet reilun vuoden ikäiselle vain muutaman kerran, tosin sukulaisilta niitä tuntuu tulevan koko ajan enenevissä määrin. Kauhulla mietin, mihin ne kaikki parin vuoden päästä mahtuvat…

  Minun lempilelujani olivat duplot ja legot. Saimme juuri naperolle suvun perintöduplot (kaksi arkullista!) ja olemme mieheni kanssa olleet ihan luvattoman innoissamme noista… Ihanaa, kun saa taas leikkiä luvan kanssa! Olen kahdella arvalla mukana arvonnassa.

 15. Pehmolelut olivat minun sydäntäni lähellä. Nukella olen leikkinyt elämässäni varmasti tasan kaksi kertaa. Olen ollut hyvin eläinrakas pienestä pitäen ja lapset ovat olleet ehdoton nounou, kunnes tajusin olevani raskaana. Ehkä minustakin oman nyytin saatuani kuoriutuu myös hyvä äiti ihmislapselle 🙂 Yhdellä arvalla tavoitellaan tulevalle nyytille leluja jemmaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *