Koristepallohulluus

Ajattelin että nyt voisi olla paikallaan julkaista kiukuttelun ja harmittelun vastapainoksi vähän kaunista hömppää. En jaksanut odottaa joulupallojeni esille saamista kuusen saapumiseen asti, joten väsäsin päivänä eräänä sisustustakkamme päälle jouluisen asetelman kynttilöistä ja erilaisista kullansävyisistä joulupalloista.

Saksanhirvi-metsäpeurapariskunta sai siirtyä ruokapöydältä takan koristuksiksi, sillä halusin saada jalallisen kakkulautasemme muuhun asetelmakäyttöön. Ja tietenkin siksi, että olohuoneen jouluteema on tänä vuonna ”Joulu Kalliovuorilla”. Vuoriverho, käpy- ja intiaanietnoteemaiset tyynyt, hirvikoristeet ja pöllöt viittaavat jo teeman suuntaan. Jätti-iso tekoturkisviltti ja joulukuusi vain puuttuvat.

Asetelma näyttää parhaimmalta pimeällä, kynttilöiden palaessa ja pallojen kimmeltäessä, mutta arvatkaa vaan, riittikö tämän norppaemon hermo säätää kameran kanssa niin että pimeässä olisi saanut edes likipitäen siedettäviä kuvia. Niinpä.

Mitäs tykkäätte?

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

2 kommenttia artikkeliin “Koristepallohulluus

    • Kiitos. 🙂
      Mietin että menikö vähän överiksi, kun laitoin tuota hässäkkää paikalleen, mutta totesin sitten että jouluna saakin mennä vähän överiksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *