Rakas joulupukki ja hyvät joulutontut

Muutama ystävä ja sukulainen on jo kysellyt, mitä Kuutin joulutoivelista pitäisi sisällään. Laadin ronskisti vanhemman oikeudella lahjatoivelistan, jossa koetin kyllä ottaa huomioon lapsen kiinnostuksen kohteet. Muun muassa tällaisia juttuja pääsi listalle:

Kun lapsi kasvaa, käy sama vaatekoko aina vain pidempään ja sisävaatteitakin kuluu eri lailla kuin aiemmin. Littlephant-paita (98) ja karhuhousut (98/104) sekä –sukat (22/24 tai 25/27) ovat Lindexiltä, mistä sisävaatteita tulee muutenkin hankittua paljon.

Kevään pyöräilyjä varten sillä silmällä katselttu katu-uskottava pyöräilykypärä on FDS:ltä ja kuivaneiden katujen leikkeihin pingviinipipo ja tähtihaalaril (92/98) Mini Rodinilta. Tämän talven touhuihin lämmin talvipipo (50) sekä lumirukkaset (1-2) Reimalta tulisivat tarpeen.

Uskoisin kirjojen suosion kasvavan tasaisesti lapsen kasvun myötä. Vaikkapa Tatu ja Patu Helsingissä sekä Ellan ja Aleksin aakkoset tai Suomen lasten eläinsadut täydentäisivät kirjahyllyä mukavasti.

Kuutti jaksaa leikkiä junaradalla jo ihan mukavasti ja uskon että sähköllä toimiva veturi se vasta hieno juttu olisikin. Aikuisten urakkaa helpottaisi latausmahdollisuus patterirumban sijaan. Helsinki Made of Wood-palikkasarjalla pääsisi opettelemaan pääkaupungin nähtävyyksiä junaratareitin varrelta.

Palaset-sarjan retrohtavat norsut olisivat hauska koriste lastenhuoneeseen eikä Duplon leikkisettejä ole koskaa liikaa peruspalikoilla rakentelua elävöittämässä.

Erittäin mainioita olisivat myös yhdessä vietettävää aikaa ja tekemistä lupailevat lahjat kuten vaikkapa lahjaksi annettu yhteinen reissu lasten teatteriesitykseen tai sisäleikkipuistoon.

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *