Kovat piipussa

Kuten olette ehkä huomanneetkin, Kideblogien etusivu on kuluneiden viikkojen aikana uudistunut vaaleammaksi ja muun muassa blogien kuvakaruselli on päivitetty. Blogit-sivukin on saanut uuden ilmeen ja sieltä löytyvät ennemmin tai myöhemmin pienet kuvaukset blogien kirjoittajista valokuvineen.

Sain omaankin kuvaukseeni keksittyä jotain. Kuvaukseni on joukon pisimmästä päästä ja voitte vain kuvitella, kauanko minulla kesti saada rönsyjä karsittua riittävästi edes tuon pituuden saavuttamiseen. Kuinka vaikeaa on kertoa itsestään jotain kevyttä ja omalaatuista parilla lauseella? Ilmeisesti varsin hankalaa.

Prosessin tiimellyksessä tapahtui yksi toinenkin, puolispontaani muutos ja ajattelinkin kysyä, huomaatteko mikä se oli? Minulta nimittäin tiedusteltiin, että mitäs laitetaan ja totesin että pistetään sitten elämä risaiseksi ja ammutaan kovilla.

Blogipostauksista löytyy muuten nykyään myös ”Tykkää Facebookissa”-nappi sekä mahdollisuus tilata sähköposti-ilmoitus kommenttiinsa tulleista vastauksista.

P.S. Jos vielä Eino-myräkkä hillittäisi, blogikin latautuisi toivottavasti taas kaikilla hieman reippaammin. Älkää hermostuko, kyllä tämä tästä!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Kovat piipussa

  1. Ha! hassua miten etunimen paljastuminen tuntuu niin…. hassulta. Olen lueskellut blogiasi Lily-aikojen alusta lähtien eikä minua ole sinäänsä koskaan kiinnostanut oikea nimesi, en ole kokenut nimesi ”puuttumisen” tekevän sinua yhtään vähemmän sinuksi. Mutta nyt kun se lävähti silmille niin pakko sanoa, en olis koskaan kuvitellut tollasta nimeä sulle. En todella tiedä miksi, eihän sinulla ole ollut mitään tekemistä sen kanssa minkä nimen olet saanut. Mut jotenki olin aina kuvitellu sulle jonku sellasen neljä-viisi kirjaimisen iskevän nimen. Niinku vaikka Enni tai Sanni tai no en tiedä…Hassua millasia mielikuvia sitä syntyyki ihan ilman mitään perää. Ei sillä että nimesi olisi huonoa tai maailmani romahtaisi koska intuiitioni oli väärässä, kuhan vaan kummastelin omaa ajatuksen juoksuani.

    • Nimimerkin takana olevan nimi saattaa tosiaan joskus yllättää! Muutaman kerran on käynyt niin, että nuorella ihmisellä on ollut vaikkapa sama nimi kuin jollakulla vanhalla ihmisellä, jonka tunnen tai olen niin tottunut käyttämään nimimerkkiä, että meinaan aina puhua henkilöstä vaikkapa ”Annana”, vaikka hän käyttäisi nimimerkkinä toista nimeä ja olisi oikeasti ”Reetta” tms.

      Harvoinpa pitkää nimeä tulee käytettyä sellaisenaan. Usein olenkin Karkki ja partiotouhuissa välillä Norppa. Ja pitkällä etunimellä ja pitkäll muiden nimien rimpsulla siunattu äitihän antaa lapselleen kolmikirjaimisen nimen. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *