Illan lukuvinkki

Palasimme iltapäivällä kotiin isovanhempieni luota; Lähdin heti tavaroiden purkamisen jälkeen salille ja saunomaan vanhemmilleni sekä viemään syntymäpäivälahjan äidilleni. Kun ehdin viimein koneelle, minulla oli suuret suunnitelmat kirjoittaa opiskelujeni vaiheista ja tulevaisuuden haaveistani työrintamalla… Mutta lopulta huomasin jumahtaneeni lukemaan Taryn Brumfittin tekstejä.

Osalle kyseisen rouvan hengen- ja ruumiintuotteet voivat olla niin sanotusti old news, mutta jos ette ole vielä lueskelleet Body Image Movement-sivuston tekstejä ja kehonkuvaan, kauneusihanteisiin sekä ympärillämme näkyvän visuaalisen materiaalin muokkaamisen vaikutuksiin liittyvät teemat kiinnostavat, saatatte joutua perjantai-illan ratoksi klikkailemaan auki yhden jos toisenkin artikkelin. Näin kävi ainakin itselleni.

Hauskoja lukuhetkiä!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *