Nyt se on alkanut eli alesuosikkeja

Sähköposti täyttyy hiljaksiin eri kauppojen viesteistä, joissa vinkataan alennusmyyntien alkaneen. Odottamani Reiman laajamittainen ale alkaa vasta 26.12, mutta Lindexiltä kävin viestin saatuani kurkistamassa heti rintaliivitarjoukset ja alennushintaiset mahanlitistyspikkuhousut (ja muutenkin korkean malliset yksilöt).

Valitsin kollaaseihin alennettujen tuotteiden puolelta löytämiäni kivoja juttuja. Erityisesti neuleita, yöasuja ja juhlamekkoja näyttäisi olevan liikkeellä. Sekä erilaisia näyttäviä koruja – onhan pikkujoulukausi pitkälti pulkassa. Joten jos olet selvinnyt tähän asti ilman eeppisen isoa kaulakorua, mutta haluaisit sellaisen, lienee alesesonki hyvä hetki hommata vaikka kaksi yhden hinnalla.

Itse koetan pysytellä poissa alennusmyynneistä, sillä joululahjojen hankinta teki melkoisen loven lompakkooni ja hääpäivän viettokin vie osansa. Kiinnostaisiko teitä muuten tietää, mihin lopulta päädyin?

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

2 kommenttia artikkeliin “Nyt se on alkanut eli alesuosikkeja

    • Kannattaa kurkata lähimmästä Lindexistä, verkkokaupan alesta olivat jo loppuneet. Voivat kenties varata myös jostain lähimyymälästä, jos heillä ei ole. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *