Talvisia tunnelmia maalta

Maassa on lunta, puissa kuuraa ja ulkona jatkuva sininen hetki. Täällä pohjoisempana pääseekin mukavasti talvisiin tunnelmiin, nähtäväksi jää, onko kotiin palatessamme kotona edelleen harmaata ja märkää. Joka tapauksessa olen varannut ainakin jotain jouluista odotettavaa kotiinpaluun yhteyteen, sillä aion hommata ja koristella joulukuusen joko perjantaina tai viimeistään lauantaina.

Mummoni on tarjonnut jo vähän jouluisia ruokia, itse tehtyä rosollia ja laatikoita sekä joulupullaa ja -torttuja. Makumaailmallisestikin olemme siis päässeet joululomatunnelmaan.

Kaikkialle taloon ripotellut joulukynttelilöt, tähdet, valosarjat, pienet asetelmat, kynttilät ja tontut tuovat tunnelmaa. Jopa nuo isäni veljineen polttamat, tätä nykyä parrattomat ja hieman hiiltyneet tonttu-ukot ihastuttivat lastamme, joka on juossut koristeelta toiselle ihmettelemässä isomummolan jouluista asua.

Onko teidän asuinsijoillanne päästy jo joulutunnelmaan, lumen avustuksella tai ilman?

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *