Keltainen tammikuu

Kuvan tuotteet: H&M Home

Kuvan tuotteet: Ellos

Kuvan tuotteet: H&M Home

Jaa niin sitä vain luulin joulun korvilla saaneeni hetkeksi tarpeeksi keltaisesta väristä. Se hetki meni ilmeisesti ohi vauhdilla ja humisten, sillä H&M Homen kevätuutuudet näyttivät ihanan pirteiltä, kirkkailta, raikkailta ja …keltaisilta.

Loppupeleissä hurahtamiseni keltaiseen ei yllätä, sillä se on melko looginen jatkumo viimekesäiselle keltaiselle hulluudelle. Mitä keltaisen kavereihin tulee, suosikkiväriparini ovat niin ikään pysyneet samoina; Ne ovat edelleen eri valko-harmaa-musta-akselin sävyt.

En tiedä, johtuuko tästä pitkittyneestä loppusyksyisestä säästä vai mistä, mutta olen siirtynyt kunnollisen pakkasen ja lumisen talven odotuksesta haaveilemaan jo keväästä. Tai ehkä kyse onkin ennemmin halustani rymseerata koti kevätasuunsa?

Onko joku muukin jo siirtynyt odottelemaan kevättä tai saanut ennenaikaisen sisustuskärpäsen pureman?

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

2 kommenttia artikkeliin “Keltainen tammikuu

  1. Ah kun sen raivauskärpäsen pureman saisi ensin, että saisi lapsen makkarin siihen kuntoon että sinne vois edes AJATELLA lapsen sijoitusta öiseen aikaan. Sarjassamme ajatuksia ”kun mulla sitten välipäivinä on aikaa..” Ai missä välissä? Kun laps nukkuu, olen sijoittanut itseeni suklaata ja aivoilleni viihdettä netflixistä hilluen koko päivän yökkäri/kotivaatteissa. Vielä pitäisi jaksaa lähteä alenusmyynnit tsekkaamaan ja hankkimaan lapselle paitoja koossa 92(/98), kun housukokoelmaa näyttää olevan jo vaikka naapureille jakaa.

    • Mä olin todella, siis todella yllättynyt et me saatiin kaiken lomarötväämisen lomassa tehtyä joulusiivous edes sillä laajuudella mitä tehtiin. Oon ollut niin löysä koko loman ettei pahemmasta väliä. Mut ehkä olen supertehokas taas keväällä? Yeah, right.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *