Uudenvuoden treenilupauksia ja -tarvikkeita?

Tänään on ilmeisen materialistinen postauspäivä, mutta kun…
Eräässä alevinkkipostauksessa kommentoitiin, että voisin vinkata blogissa vaikkapa Elloksen alennuksista ja ajattelin vastata pyyntöön saman tien. Elloksella on nimittäin tarjous, jolla saa -30% pois alennetuista hinnoista ja joka on voimassa enää tänään. (Tarjousnumero: 285757)

Monet elvyttävät tai aloittavat urheiluharrastustaan uuden vuoden kunniaksi tai jouluähkyn taltuttamiseksi. Usein uudelleen virinnyttä urheiluinnostusta tekee mieli tukea oikean kokoisilla, teknisesti hyvin toimivilla tai vain kivan näköisillä treenivaatteilla. Teinkin pari urheiluvaatekollaasia, joista käy ilmi, että hyviksi todettujen urheilumerkkienkin tuotteita saa kohtuulliseen hintaan kun väijyy alennuksia.

Tähän täytyy kyllä todeta, että oman kokemukseni mukaan kunnollisia juoksukenkiä, -housuja ja -takkeja sekä tietenkin isotissisen kannalta ensisijaisen tärkeitä, hyviä urheilurintaliivejä lukuunottamatta ihan halpaketjutopeilla ja -pöksyilläkin pääsee pitkälle.

Ja jos omat urheiluvaatteet ovat kunnossa tai niille ei ole käyttöä, lisäalennusta voi toki käyttää vaikkapa lasten alennushintaisiin ulkovaatteisiin tai -kenkiin… tai muuhun vastaavaan, joka maksaa normaalisti hieman enemmän kuin sielu sietää.

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *