Kuusen uudet kuteet ja viimehetken joulustressi

Jäi joulusiivous sitten aika viimeiseen hetkeen ja päivään. Monen asian summasta oli kyse. Myöhästyneistä laivoista, väärinkäsityksistä puolin ja toisin sekä kaikesta pienestä mikä oli jäänyt tekemättä. Tänään on kuurattu puunattu, nahisteltu, rähisty ja sovittu. Syöty voileipiä ja höpötelty kaverin kanssa kaaoksen keskellä vaippasillaan.

Melko tiukka päivä on siis takana, pitkään tuntui siltä, että pitkään asunto tuli vain koko ajan sotkuisemmaksi, kun kaappeja, uunia sun muita harvoin siivottavia nurkkia alettiin puunaamaan. Eräs kätevä emäntä unohti liinavaatteet tuulettumaan ulos ja mies kantoi kotiin palatessaan märät täkit ja petauspatjan sisään melko kireän oloisena.

Viime yönä koristelin kuusen, Kuutti lisäsi muutamia palloja vielä aamulla. Pääsipä kuuseen myös yksi lapsen päiväkodissa tekemä joulukoriste, jonka löytää kuvistakin aika helposti. En epäile, etteikö siivouksesta tulisi valmista ennen aamua – olkoonkin että kaikki on vielä levällään. Ainut kuvauskuntoinen nurkka oli kuitenkin päivänvalon aikaan juuri joulukuusen ympäristö, olkoonkin että kuusen alla leiriytyi neulaslegioona.

Ihanaa joulua teille kaikille!
Toivottavasti jouluvalmistelut alkavat olla pulkassa ja pääsette ottamaan rennosti viimeistään huomenna.

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

2 kommenttia artikkeliin “Kuusen uudet kuteet ja viimehetken joulustressi

    • Sorruin hankkimaan noita uusiakin Sarjattomia, kun Iittalan Outletissa oli joulutuotteet alessa…

      Ihania joulun päiviä kirjojen ja suklaan parissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *