Lisää alevinkkejä

Tällä kertaa kasasin alesuosikkejani H&M:n valikoimista.

Lähden huomenna laivalle hieman alle vuorokaudeksi virkistymään (tai keräämään univelkaa) kahden itseäni nuoremman ja edustavamman neidon kanssa, joten pitänee lopettaa alennusmyyntien selailu ja siirtyä pakkaamaan, jotta jaksaa pysyä nuorempiensa perässä. Kun olisikin laittaa tuo pikkumusta mukaan!

On vaihtelun vuoksi kiva risteillä vähemmän henkisesti keski-ikäisessä seurassa kuin tavallisesti. Voisi toivoa, että kaverini olisivat innokkaampia ostoksilla kiertelijöitä tai tanssilattian kuluttajia kuin mieheni, joka lähtee laivalle lähinnä syömään ja lepäämään. Mikä siis kelpaa minullekin reissujen agendaksi suurimman osan ajasta.

Ihania välipäiviä teillekin!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

2 kommenttia artikkeliin “Lisää alevinkkejä

  1. Hei laita tänne sun blogiin sit kans vinkkiä, jos huomaat että sinne Ellokselle tulee niitä alennuksia, jotka koskee myös merkkituotteita. Viitaten siis siihen, kun olit yhteen Lily-keskusteluun kirjoittanut, että niitä joskus on. Ikinä ei oo nimittäin omaan silmään sattunu.

    • Koetan muistaa vinkata. Ne tarjoukset kestää yleensä päivän, pari että siksi menee itseltänikin välillä ohi – kyttäämisestä huolimatta.

      Elloksella on muuten nyt joku kampanja, missä saa jo valmiiksi alennetuista tuotteista vielä -30% pois. (Tarjousnro: 285757 30% alennusta* ALE-tuotteista!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *