Pakettipajan päätonttu tässä terve.

Pakettipajalla on ahkeroitu ja nyt on sopiva hetki kurkistaa hieman tämänkertaisiin pakettituotoksiin. Tänä jouluna paketeissa(kaan) ei nähdä punaista, kiitos aiempien vuosien aiheuttaman punaisuusähkyn.

Papereiksi valikoituivat ruskea voimapaperi, mustavalkoinen ylijäämätapetti sekä hopeanharmaa pilkkupaperi. Nauhoiksi päätyivät raikkaan vihreät nauhat sekä mustavalkopilkullinen narukerän loppu. Ikean numerokortit toimittavat pakettikorttien virkaa ja kimalletarrat pitävät osaltaan komeutta kasassa.

Mitäs tykkäätte?

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

2 kommenttia artikkeliin “Pakettipajan päätonttu tässä terve.

    • Musta paketointi on kivaa, kun inspis löytyy, mutta parina vuonna mentiin kyllä näteillä lahjapusseilla, kun ei ollut paketointifiilis. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *