Nyt …tuttaa

Olemme taas oikein asian ytimessä eli lastenvaateviidakon uumenissa.
Eksyin näet illan pimeinä tunteina Reiman verkkokauppaan. Kyllä, juuri siinä kohtaa kun tenttiinlukupuhti lopahti täysin. Ja mitä kaikkea löysinkään!

Onnekseni eli katkeraksi harmikseni suurinta osa kivoimmista vaatteista sai maksimissaan koossa 92, tosin tuota pallosarjaa sai isompanakin. (Ai ai, paha.) Huomasin yhden kaikkien aikojen suosikkini eli tuon Retronorsu-sarjan päätyneen alennusmyyntiin ja vaikka paria seuraavaa kokoa alkaa olla hyvin varastossa, kuumottelivat mokomat norsut melkoisesti klikkaamaan itsensä koriin, sillä hinta oli jo niin houkutteleva.

Ja jos joku muukin hankkii nyt ensi kevään tai syksyn välikausivaatteita, niitäkin löytyisi alennuskorista. Arvatkaa kuka tilasi välikausihousut ja -takin? Nyt voi vain toivoa lapsen kasvavan sitä tahtia, että hän täyttää viimeistään syksyllä välikausivaatteensa.

Tämän jorinan pääasiallinen pointti oli kuitenkin se, että katsokaa mitä ihania värejä ja kuoseja, norppaemo tykkää. Ettekä voi väittää, etten olisi kertonut että norsuja ja välikausivaatteita saa nyt halvalla. 

P.S. Saatan palata vielä illalla linjoille kertomaan, miten huonosti tentin kanssa kävi ja mitä tapahtui lippukunnan puurojuhlassa…

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *