52 viikkoa / 4

Täällä vallitsee merkittävästi virkeämpi ja aikaansaavampi olo näin sunnuntain kunniaksi. (Toisin kuin vaikka perjantaina, jolloin olin ihan koomassa.) Olen ollut jo aamupäivällä tekemässä koko kropan saliohjelman läpi sekä venyttelemässä ja tasapainoilemassa kehonhuoltotunnilla. Mies kävi pojan kanssa vaunulenkillä saattamassa minut kuntokeskukselle ja nyt parempi puoliskoni huristelee imurin kanssa asuntoamme vähemmän karvaiseksi.

Olemme ehtineet muovailla ja aikomuksenani olisi leipoa vielä lapsen kanssa – muutakin kuin muovailuvahatähtiä ja -palleroita. Illalla on ohjelmassa ehkä Lipsin laulamista ja Mass Effectin ykkösosan pelaamista miehen kanssa. (Arvatenkin jälkimmäinen ei ollut oma ideani.) Ja jos sitä ehtisi vielä kouluhommiakin vilkaista.

En ole mikään musiikin suurkuluttaja, mutta kun jokin biisi nappaa, saattaa se jäädä kummittelemaan mieleen viikoiksi ja päädyn usein lopulta jäljilttämään kappaleen. Näin kävi muutaman GG:stä korvamadoiksi tarttuneen kappaleen kanssa ja ne ovatkin olleet viikonloppuna tehokuuntelussa. Alkuviikonlopun suhteellisen tehoton ja hidastempoinen rötvääminen taisi tulla tarpeeseen ja tehdä tehtävänsä, sillä tällä hetkellä tuntuu siltä, että jaksaisin tehdä vaikka mitä, kuten raivosiivota Bitchin tahtiin. Toivottavasti tekin olette saaneet levättyä viikonloppuna!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *