Madara-arvonta

Ostin luonnonkosmetiikkapostaukseeni tulleiden vinkkien rohkaisemana muutamia Madaran tuotteita. Madaraa saa Suomesta jo sen verran monesta paikasta, että sen ottaminen testiin oli helppoa moneen muuhun ”ekomerkkiin” verrattuna.

Tykästyin värjättyjen hiusten hoitoaineeseen siinä määrin, että se päässee jatkossakin ostoslistalleni. Käsirasvaa en ole vielä ehtinyt testaamaan, sillä käteni kuivuvat korpuiksi oikeastaan vain paukkupakkasten aikaan. (Eivätpä ole päässeet pakkaset vielä puraisemaan.)

Koska oma päänahka- ja hiuslatvatuntemukseni Madarasta oli mieleinen, ajattelin arpoa jollekulle teistä testiin Madaran shampoon ja suihkusaippuan, jotka sain näytteinä Sugarilta*.

Eli jos joku muukin on halunnut testata ”ekopesua”, muttei ole rohjennut, nyt sitä voisi testata ilman omaa alkupanostusta – tai miksei luonnonmukaisempien pesuaineiden käyttökonkarikin voisi kaivata kaapin täydennystä…

Arvottavat tuotteet ovat siis:

Madaran virkistävä suihkusaippua (250ml)
Aktiiviaineet: ruusu(distillaatti) ja kvittenhedelmä(uute)
”Raikas, virkistäviä eteerisiä öljyjä ja kvitten-hedelmää sisältävä vartalosaippua. Puhdistaa ihon syvältä hellävaraisesti. Iho saa väriä ja aktivoituu. Raikastavan hedelmätuoksun avulla aistisi aukeavat.”

Madaran kosteuttava ja korjaava shampoo (250ml)
Aktiiviaineet: ruusu(distillaatti), nokkos- ja kvittenhedelmä(uute)
”Kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Täyteläinen ja silkkinen, nokkosta ja kvittenhedelmää sisältävä shampoo. Pesee hellävaraisesti ja korjaa kuivaa, vaurioitunutta hiusta. Ehkäisee hiusten katkeamista ja haaroittumista. Hiuksista tulee vahvemmat ja sileämmät.” 

Molemmat tuotteet ovat vegaanisia, pähkinättömiä, gluteiinittomia ja Ecosert-merkittyjä eikä testaukseen ole käytetty eläinkokeita.

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen 10.1 mennessä ja kertomalla kommentissasi, mikä on ollut lempijuttusi blogissa. (Jos muistinne toimii syystä tai toisesta yhtä hyvin kuin allekirjoittaneella, 2013-yhteenvetopostaus voi toimia apuvälineenä.) 

* Arvottavat tuotteet on saatu blogin kautta näytteinä, omat tuotteet on kustannettu itse. Linkit eivät ole mainoslinkkejä.

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

50 kommenttia artikkeliin “Madara-arvonta

 1. Ihana arvonta!

  Lempi juttuja on monta mm. pari sanaa painonhallinasta, parisuhdejutut ja sun asujutut. On jotenkin mahtavaa katsella toisen päällä sellaisia vaatteita, mitä ei itse koskaan voisi ajatella itsellään, mutta kuinka loistavasti ne sopii sen toisen ihmisen persoonaan. 🙂

 2. Osallistun arvontaan. Ekotuotteet on kokeilematta mutta erityisesti tuo shampoo kiinnostaa. Lempijuttu viime vuonna oli jostain syystä ns. puremis-gate. 🙂

 3. Ilman muuta osallistun arvontaan. Kaikki kiinnostaa:vaatteet,sisustus,matkat… Ihanaa olisi päästä kokeilemaan palkintotuotteita.

 4. Mieleeni on jäänyt parhaiten postauksesi niistä ihanista Bohemian-kengistä. Jos voittaisin lotossa, ostaisin samanlaiset heti…. 🙂 Juu ja tiedän, ettei saa kadehtia toisen omaa, mutta sääntö ei voi päteä kenkiin!

 5. Mukana ollaan!
  Lempparia on vähän vaikea sanoa, tykkään sun kirjoitustyylistä melkein aiheesta riippumatta. Mutta ehkä sisustustekstit on ollut lähimpänä sydäntä! 🙂

 6. Yksi suosikkipostauksistani on ollut ”Mitähän riivattua?”, jossa kerroit teidän pellavapään puremiskokeiluista 😀 Sain kirjoituksestasi suurta lohtua ja vertaistukea, koska meidän perheessä asuu varsinainen pikku myy ja itselläni on jatkuvasti käsivarret mustelmilla… Aivan ihana palkinto, kiva olis päästä kokeilemaan!

 7. Mukana arvonnassa 🙂 Sanotaan nyt vaikka että mm. tuo luonnonkosmetiikkapostaus, itsekin kun siihen suuntaan juuri tuote kerrallaan siirtymässä. Ja asut, erityisesti pojan mutta myös äidin!

 8. Löysin eilen vasta nämä kideblogit 🙂 joten olen vielä pihalla, että mitä kullekin bloggaajalle kuuluu ja mistä kirjoitatte 🙂 miuta kiinnostaa kaikki äitilapsijutut, vaatteet ja sisustus. Werdynen@gmail.com

 9. Arvontaan mukaan! 🙂 Mun suosikkijuttuja on parisuhteeseen liittyvät ja ne missä pohdiskelet päivähoitoasioita, kiva nähdä rehellisiä mietteitä myös vanhempien näkökulmasta, kun itse päivähoitoalalla 🙂
  Niin ja myös se on jäänyt mieleen, kun olitte siellä Metsäretki-näyttelyssä, vein meidän lapsiryhmän sinne sinun innoittamana ja kaikki tykkäsi!

 10. Mukana arvonnassa! En ole ”ekopesua” uskaltautunut kokeilemaan, kun päässä on pyörinyt ajatus, että eihän ne voi pestä hiuksia kunnolla. Olisi mukava kumota tämä ajatus ja päästä testaamaan tuotteita. Mieluista blogissasi on mm. asukuvat, koska sinulla on juuri niin omannäköisesi ja rohkea tyyli. Ei ehkä minun tyyliseni, mutta pidän 🙂

  • Minulla hiusten kunnolla peseytyminen ei ole niin iso ongelma, kun tukka ei muutenkaan rasvoitu paljoakaan, mutta kasvojen suhteen olen neuroottisempi…

 11. Nämä ois kivat! Itsellä juuri tuo alkukokeilu on vaan jäänyt tekemättä. Tästä ois hyvä aloittaa:) lempijuttu blogissasi on ollut sisustusjutut.

 12. Tykkään lukea teidän arjen kulusta ja kyllä asupostauksetkin ovat mieleen. Vieläkin kummittelee mielessä se mekkoinventaario!

 13. Ihanat tuotteet arvonnassa! Lempparijuttuja blogissasi ovat kaikki ekologiseen elämäntapaan liittyvät asiat eli Kaikki Järkevät Asiat.

 14. Vuoden lempparijuttuja ovat olleet liikuntapostaukset sekä ajatuksia herättävät postaukset esimerkiksi parisuhteesta! 🙂 Lisäksi seksuaalista häirintää käsitellyt postaus oli ajatuksia herättävä ja kiinnostava.

 15. Oi, miten ihana arvonta! 🙂 En tiedä onko tämä varsinaisesti lempijuttu, mutta ainakin mielenkiintoisin ja parhaiten mieleen on jäänyt kirjoitus munasolujen luovuttamisesta, koska se oli itselleni entuudestaan aika vieras aihe ja antoi paljon ajateltavaa.

 16. Mukava arvonnassa. Madara sarjaa en ole vielä kokeillutkaan, on ollut ostoslistalla tovin aikaa. 🙂 Hmm.. En osaa suosikkia sanoa sisustusjuttuja tykkään lukea sekä tapasi mukaan kirjoitettuja suoria arkielämän juttuja on ollut kiva lukea. Jatka samaan tyyliin!

 17. Osallistun arvontaan.
  Pari sanaa painonhallinnasta saa ääneni, oma itsetuntoni on nolla viivan alapuolella noin 500 astetta, sillä se painonhallinta vaan ei tunnu onnistuvan ja tuntuu että on aina vääränlainen ja huonompi ihminen kun on tälläinen pallo. Liikaa ihannoidaan sitä laihuutta ja muottiin pitää mahtua. Tästä halusin mainita nyt tänään, kuvia tulee kauheesti selailtua.

  • Tiedän niin tuon alemmuuden ja huonommuuden tunteen, jota jotenkin ruokkii itse ja tekee sitä jossain määrin ympäristökin. Tärkeintä olisi löytää se hyvän olon paino ja olotila, mutta miten sen tekisi, kuten todettua, en tiedä…

 18. Blogissasi parasta on aitous; väsymys, ärsytys, kiire, seksi, raha ym. Asiat joita monissa blogeissa ei edes sivuta, löytyy jollain tapaa teksteistäsi, välillä pääaiheena, välillä vain sivulauseena

 19. Arvontaan mukaan 🙂 Monia todella hyviä ja mielenkiintoisia juttuja olen täällä lukenut. Mitään ihan tiettyä lemppari en oikein osaa sanoa. Jatka samaan malliin!

 20. Mulla on tällä hetkellä käytössä Madaran puhdistusvaahto, tykkään! Mukana arvonnassa siis 🙂 Tykkään ehkä eniten juhliin liittyvistä postauksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *