52 viikkoa: Myöhäinen ja kipeä seiska

Hiihtolomaviikko alkoi ja ilmeisesti lähes koko oppilaitoksemme on horrostilassa kuluvan viikon. Lapsi pitää siis viikon lomaa hoidosta ja koetan väsertää kirjallisia tehtäviä aina välillä. Juuri sopivasti loman alun kunniaksi jokin flunssapöpö iski kimppuuni ja lapsikin on tukkoinen. Eipä ainakaan tarvitse ehtiä päiväkodin aamupalalle tai aamujunaan huonojen yöunien jälkeen, joskin lapsi herää sitkeästi kuuden aikoihin ja pysyy vieressä kierien ja touhuten korkeintaan kahdeksaan. Eilen 52-viikkoa projektin kuvien ottaminen ja julkaiseminen unohtui täysin, kun keskityin lähinnä kiskomaan teetä ja makaamaan parin peiton alla. Tulkoot tämän kerran siis hiukan myöhässä. Kuvat ovat myös taattua parantolatasoa yöhaalareineen ja X-tra-yöhousuineen (oikeasti!) sekä petaamattomine sänkyineen. Eipä liene pelkoa siitä, että kukaan tulisi tälle tontille huutelemaan glamröösin näköisestä blogielämästä…

P.S. SISUSTUSKIRJA-ARVONTAAN TÄSTÄ!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

2 kommenttia artikkeliin “52 viikkoa: Myöhäinen ja kipeä seiska

  1. Moikka, he en tiiä johtuuko mun läppäristä ja selaimesta, mutta tän sun blogin uokoasu näkyy jotenkin sekavasti,ihan kun ei sais ladattua sitä kunnolla..

    Mutta, ihania kuvia ja ihana blogi 🙂 taidan laittaa kirjanmerkkeihin ja kurkkasta uudelleenkin!

    • Moikka! Sivustolla on ollut isompi latausnopeutta yms. parantava huoltotyö päällä jo useamman päivän. Nyt sen pitäisi olla valmis, joten toivotaan että hassu ulkoasu johtui siitä.

      Toivottavasti päädyt tänne uudelleen ja sivusto näyttää jo fiksummalta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *