Juhlia juhlien perään

Ensin perjantaina ystävänpäivän kakku- ja hedelmäjälkkäriherkuttelut, eilen hilpeät kaksivuotissynttärit ja tänään vielä kolmannet juhlallisuudet synttärikahvien merkeissä. Hyvällä todennäköisyydellä vuoden ainoa viikonloppu, jonka jokaiselle päivälle osuu jokin syy napata kakkupala tai kaksi, kaikesta hauskuudesta huolimatta onneksi – ainakin housujen jalkaan mahtumisen kannalta.

Olenpahan saanut hyvän syyn meikata, tupeerata vähän tukkaa ja kiskoa mekon päälle useampana päivänä putkeen. Sekä pukea lapselle kauluspaidan ja rusetin, mikä on melkein parempi juttu kuin oma pynttäytyminen; Kauluksellisia puseroita ja bodyja kun on kertynyt parikin erilaista ja niiden käyttöikä, toisin kuin omien vaatteideni, voi jäädä yllätävän lyhyeksi.

Hauskaa on tosiaan ollut, mutta palaan mielelläni myös normaaleihin arkipäiviin. Juhlat eivät tunnu pitkässä juoksussa enää juhlilta, jos niistä tulee päivittäisiä.

P.P.S. SISUSTUSKIRJA-ARVONTAAN TÄSTÄ!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

4 kommenttia artikkeliin “Juhlia juhlien perään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *