KOLMETOISTA

Joku tarkkanäköinen tai hyvämuistinen kenties huomasikin että yhteiskuvaviikon kuvat ovat päivän myöhässä; Olkoonkin että näitä viivästyksiä on tullut muutamia, olen edelleen aika yllättynyt siitä että olemme oikeasti saaneet otettua yhteiskuvia jokaiselta viikolta. Ja jo tähän mennessä otettujen kuvien selaamisesta tuli kiva fiilis.

Oloni oli kuvia otettaessa todella raikas ja reipas, sillä olin käynyt kiskomassa sekä saliohjelmani että aerobisen pikatreenin läpi. Luvassa on vielä partion hallituksen kokous, joka siirrettiin vuosia samana aikana pidettyjen torstaihallituksien jälkeen maanantai-iltaan. Eikö mikään ole enää pyhää? Yhyy.

Kesäaikaan siirtymisen lisäksi vireystilaani on parantanut lapsemme, joka päätti herätä puoli neljältä yöllä kiekumaan omiaan sekä kirjoitushommat, joita pakersin yhteen asti yöllä.  Mutta kyllä tästä hyvä vielä tulee ja nukkumaan ehtii viimeistään haudassa. Että paljon tätä hehkeämpiä kuvia ei minusta tällä hetkellä saakaan!

Blogipostausideoita on listattu ylös useita, muun muassa yhteenveto ekokosmetiikkaan siirtymisestä, gaala-asukriiseilyä, ajatuksia söpöistä nörttimiehistä ja pohdintaa ystävyyksien solmimisesta aikuisiällä. Ja osaa teistä ehkä kiinnostaa kuulla myös, miten läskiviha-asenteisten lääkäreiden tuulivoimaloita vastaan taistelemiseni edistyy?

Olipa taas melkoinen sillisalaatti, mutta olette ehkä jo tottuneet!

 

2 kommenttia artikkeliin “KOLMETOISTA

  1. Korjataas… Älä hyvä nainen mene tänne myöskään bloglovinin kautta koneella!! Creepybaby iski taas -.- Eli pädillä tai puhelimella…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *