Päivän asu: Juhlavampaa päälle

Tänään olin tosiaan liikkeellä vähän hienommassa asukokonaisuudessa: Peräti juhlaleningissä ja vintagekengissä. Ei siitä, juhlien emännän pyynnöstä, sen enempää, mutta sentään juhla-asu olkoon esillä myös netissä.

Mekko ja jakku on ostettu useampi vuosi sitten erään (kohta ylioppilaskirjoituksiin valmistautumisen aloittavan) nuoren naisen rippijuhliin ja ne ovat olleet kyllä hintansa väärti, sen verran monesti niitä on pidetty. Samaa voi kyllä sanoa myös mieheltä saaduista Pore-koruista. Kirpputorilöytö-vintagekenkiä olen pitänyt harmillisen vähän. Kenties tänä keväänä korjaan tapahtuneen vahingon?

Mitäs pidätte asusta?

 VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *