Printtaa mua!

Söpöistä, pikkulapsille tarkoitetuista vaatteista loppuvat koot ennemmin tai myöhemmin, valmistajasta riippuen usein jo kokoon 86 tai 92. Se tuottaa tuskaa, mutta koetan hyväksyä tosiasiat. (Isommillekin lapsille löytyy onneksi kivoja vaatteita ainakin Noshilta, Bobo Chosesilta ja Papulta.)

Isommille lapsille on toki tarjolla kokoomusnuorten luottouniformuun sopivien pikkuaikuisvaatteiden lisäksi printtipaitaa jos jonkinlaista, sporttimerkkien logoilla tai erilaisilla teksti- ja numeroprinteillä varustettuina, mutta satun olemaan vaatteiden kuvioiden suhteen aika ronkeli. En keksi, miksi lapseni paidassa pitäisi lukea NewYork78, kun lapseni ei ole koskaan käynyt kyseisessä paikassa eikä luvullakaan ole erityistä merkitystä.

Selailin muutaman yleensä suosimani lastenvaatteita myyvän verkkokaupan isompien lasten ”osastoja” ja masennuin hieman tarjonnan yksipuolisuudesta. Jonkin sivupalkkimainoksen kautta klikkailin itseni Zalandon alennuspuolelle ja hei, löysin kivoja printtipaitoja! Niiden kaikkien mielestäni rumien paitojen joukosta, krhm.

Tosin en maksaisi kolmeakymppiä t-paidasta, vaikka siinä olisi kuinka söpö pöllö, parikymppiäkin alkaa olla kipurajoilla. Kollaaseissa onkin vain noin parinkympin hintaisia tai reilusti halvempia paitoja. Ja vain yksi tekstipaita… Kas kummaa, ”tyttöjen puolelta” suosikkeja löytyi enemmän. Missä ovat kirkkaan väriset ja iloiset paidat – ilman olkarypytyksiä ja rusetteja?

Naureskelin muuten tovin jos toisenkin ajatukselle Kuutista tuo salamapusero päällään. Saako joku muukin siitä vahvoja tv-sarjaflashbackejä?

Semmoista tänään, kertokaa toki, jos tiedätte kauppoja tai valmistajia, joilta saisi lastenvaatteen näköisiä, disneypixarvapaita vaatteita myös taapero- ja leikki-ikäisille.

terveisin
Hullu lastenvaatehamstraaja

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *